Εκδήλωση λυκείων γαι το διαδίκτυο

Δημοσίευση: 22 Απρ 2013 19:55 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:46
«Η πραγματικότητα της θυματοποίησης στο χώρο του σχολείου και του διαδικτύου - Προγράμματα παρέμβασης» είναι το θέμα ημερίδας την οποία συνδιοργανώνουν οι ομάδες Αγωγής Υγείας των 4ου και 5ου Λυκείων Λάρισας και ο Δημοτικός Οργανισμός Πολιτισμού Αθλητισμού και Επιστημών (ΔΟΠΑΕΛ). Η ημερίδα η οποία τελεί υπό την αιγίδα του προγράμματος ‘Αριάδνη’ του Πανεπιστημίου Αθηνών, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 25 Απριλίου στις 10:30 το πρωί στο Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.  
Στο πλαίσιο της εκδήλωσης θα αναπτυχθούν οι εξής εισηγήσεις: «Η πραγματικότητα της θυματοποίησης στο σχολείο και στο διαδίκτυο-Ο ρόλος των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στο Δίκτυο κατά της Βίας»: Αρχοντία Γιαννακάκη εκπαιδευτικός Πληροφορικής, συντονίστρια προγράμματος του 5oυ Λυκείου. «Βιωματική προσέγγιση της θυματοποίησης, Αλληλεπίδραση με ειδικούς και Ομότιμη μάθηση - Καλές πρακτικές πρόληψης»: Μαθητές των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας 4ου και 5ου Λυκείων.  
«Bullying και Cyber Bullying; Ελληνική και διεθνής πραγματικότητα μέσα από ελληνική και ξένη βιβλιογραφία»: Μαθητές Project της Β’ Λυκείου 4ου και 5ου Λυκείων. «Θυματοποίηση στο διαδίκτυο: Τα φαινόμενα Ρατσισμού-Προσηλυτισμού-Grooming-Sexting-Phishing»: Μαθητές του προγράμματος Αγωγής Υγείας 5ου Λυκείου. «Ένα παραμύθι θυματοποίησης απ’ την ανάποδη»: Μαθητές της Δ’ τάξης του 5ου Δημοτικού σχολείου Λάρισας.
«Από το πρόσωπο στο προσωπείο-Παραλληλισμός της έννοιας στη ζωή και στο διαδίκτυο»: Μαθητές των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας 4ου και 5ου Λυκείων . «Διαδίκτυο: Μονοπάτι και όχι κρημνός για τους εφήβους»: Μαθητές του προγράμματος Αγωγής Υγείας 5ου Λυκείου. «Συνεργασίες προγραμμάτων σχολείων και φορέων, ως δυνατός παράγοντας πρόληψης του εκφοβισμού»:  Αναστασία Παπαδημητρίου, Κοινωνιολόγος, συντονίστρια προγράμματος του 4ου Λυκείου. «Νέες μορφές εξάρτησης: η αναγκαιότητα εφαρμογής προγραμμάτων πρωτογενούς πρόληψης στο χώρο του σχολείου»: Χρήστος Πιτσίλκας, Κοινωνιολόγος, Στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Ν. Λάρισας - ΟΚΑΝΑ. «Μιλάμε για τον εκφοβισμό στο σχολείο και στο διαδίκτυο με λόγο, εικόνες και κίνηση - Καλλιτεχνικές δημιουργίες και βίντεο»: Μαθητές των προγραμμάτων Αγωγής Υγείας 4ου και 5ου Λυκείων.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass