Εξετάσεις Γλωσσομάθειας

Δημοσίευση: 26 Απρ 2013 23:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:52
Από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ν. Λάρισας ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι (εκτός εκείνων που θα εξεταστούν στα ειδικά εξεταστικά κέντρα) εξεταζόμενοι στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας Μαΐου 2013 θα εξεταστούν ανά γλώσσα και επίπεδο ως εξής:
Στο 5ο Λύκειο Λάρισας θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στην αγγλική γλώσσα όλων των επιπέδων. Στο Μουσικό Σχολείο Λάρισας θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στη γαλλική και στη γερμανική γλώσσα όλων των επιπέδων. Στο 4ο Λύκειο Λάρισας θα εξεταστούν οι υποψήφιοι στην ιταλική και στην ισπανική γλώσσα όλων των επιπέδων. Οι εξετάσεις θα διεξαχθούν το Σάββατο 11 και την Κυριακή 12 Μαΐου.

Την προηγούμενη ημέρα των εξετάσεων οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το εξεταστικό τους κέντρο για την ακριβή ώρα της προφορικής τους εξέτασης. Οι υποψήφιοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που δήλωσαν στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν στην Αθήνα, θα εξεταστούν στο 1ο ΕΠΑΛ Αθήνας, Μυλλέρου 2 και Αχιλλέως, τηλ. 2105221158 και 2105203905. Οι υποψήφιοι με ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, που δήλωσαν στην αίτησή τους ότι επιθυμούν να εξεταστούν στη Θεσσαλονίκη, θα εξεταστούν στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης, Τέρμα Πυλαίας Τ.Κ 55535, τηλ. 2310300828

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass