Κανονικά αύριο Πανελλαδικές Εξετάσεις

Δημοσίευση: 16 Μαϊ 2013 21:45 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:14
Κανονικά θα διεξαχθούν από αύριο Παρασκευή οι πανελλαδικές εξετάσεις μετά την απόφαση της ΟΛΜΕ να αναστείλει την κινητοποίηση. Οι μαθητές, ανάμεσά τους και 3.009 Λαρισαίοι υποψήφιοι, θα διαγωνισθούν στη Νεοελληνική γλώσσα (γενικής παιδείας) ενώ αύριο Παρασκευή επίσης, στις 7 το απόγευμα στην Πλατεία Ταχυδρομείου,  διοργανώνεται συλλαλητήριο διαμαρτυρίας.
Με αφορμή την έναρξη των Πανελλαδικών Εξετάσεων η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Βασιλική ΖΙάκα απευθύνει στους 7376 υποψηφίους, τους γονείς τους και τους 1496 εκπαιδευτικούς των 75 Εξεταστικών Κέντρων της Θεσσαλίας το ακόλουθο μήνυμα:  «Άλλη μια σχολική χρονιά έφτασε αισίως στο τέλος της. Οι μαθητές απέκτησαν καινούριες γνώσεις και δεξιότητες και καλούνται τώρα να διαγωνιστούν στη διαδικασία των πανελληνίων εξετάσεων.
Ο αγώνας που δίνουν οι μαθητές και μαθήτριες για την επίτευξη των στόχων τους είναι μεγάλος. Οι κόποι και οι θυσίες, που οι ίδιοι και οι γονείς τους έκαναν, είναι μεγάλοι. Με ψυχραιμία και χωρίς άγχος, ας κάνουν την προσπάθειά τους, έχοντας πάντα στο μυαλό ότι η επιτυχία στις συγκεκριμένες εξετάσεις δεν αποτελεί μονόδρομο. Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις είναι μόνο μία πολύ μικρή δοκιμασία σε σχέση με αυτές που τους επιφυλάσσει η ζωή. Ανεξαρτήτως αποτελέσματος, τους καλούμε να συνεχίσουν τη ζωή τους με τα μάτια στραμμένα στο μέλλον.
Εύχομαι πραγματικά μέσα από την καρδιά μου σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που διαγωνίζονται στις εξετάσεις υγεία, καλή δύναμη και καλή επιτυχία. Συμπαραστεκόμαστε και στους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών, τους οποίους καλούμε να στηρίξουν τα παιδιά τους χωρίς πίεση.
Εύχομαι επίσης, καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της Περιφέρειάς μας, οι οποίοι, είμαι βέβαιη, ότι με συνέπεια θα ανταπεξέλθουν και φέτος στο καθήκον τους, προκειμένου να διεξαχθεί απρόσκοπτα η διαδικασία των εξετάσεων».
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass