Ημέρα Σταδιοδρομίας στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 21 Μαϊ 2013 22:20 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:21

«Ημέρα Σταδιοδρομίας» διοργανώνουν η Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας (ΔΑΣΤΑ) και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, αύριο, Τετάρτη 22 Μαΐου 2013, από τις 10.30 μέχρι τις 3 το μεσημέρι, στο αίθριο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, στο Πεδίον Άρεως, στο Βόλο.

 Στόχος της εκδήλωσης είναι η άμεση επαφή των τελειόφοιτων και των απόφοιτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με επιχειρήσεις της τοπικής αγοράς, αλλά και εταιρείες που δραστηριοποιούνται πανελλαδικά. Στη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, δίνεται η δυνατότητα στους φοιτητές και απόφοιτους του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να ενημερωθούν για τις προοπτικές επαγγελματικής τους αποκατάστασης και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους των εταιρειών που συμμετέχουν. Επίσης, οι παρευρισκόμενοι έχουν τη δυνατότητα να δώσουν βιογραφικά σημειώματα και να παραχωρήσουν σύντομες συνεντεύξεις στους εκπροσώπους των ενδιαφερόμενων εταιρειών. Για την πληρέστερη ενημέρωση των φοιτητών και των αποφοίτων, ορισμένες εταιρίες θα παρουσιάσουν συνοπτικά τη δραστηριότητα τους στις 12 το μεσημέρι, στην αίθουσα Α1 του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης.

Στην «Ημέρα Σταδιοδρομίας» συμμετέχουν 12 επιχειρήσεις: Accenture (σύμβουλοι επιχειρήσεων), Alexandridis-Gallery Καππα (κοσμηματοπωλείο), Alfa Seeds (σποροπαραγωγή & εμπορία σιτηρών), Coca Cola Hellenic (εταιρεία εμφιάλωσης μη αλκοολούχων ποτών), Θεοδοσίου (ασφαλιστικές & λογιστικές υπηρεσίες), Incrediblue.com (υπηρεσίες αναψυχής), ING Group (ασφαλιστικές υπηρεσίες), Manos SA (διατροφικά είδη), Pepsico-Ήβη (βιομηχανία αεριούχων ποτών), Q&Q Analysis (χημικά εργαστήρια), Tasty Foods (βιομηχανία τυποποιημένων τροφίμων), TUV Austria Hellas (φορέας πιστοποίησης τεχνικών ελέγχων-επιθεωρήσεων).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass