Εκδηλώσεις του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Δημοσίευση: 27 Μαϊ 2013 19:40 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:28
Στο πλαίσιο εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Κτηνιατρικής 2013, το Τμήμα Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνει εκδήλωση στο Τμήμα Κτηνιατρικής στην Καρδίτσα.  Το θέμα της φετινής εκδήλωσης παγκοσμίως είναι «Εμβολιασμοί για πρόληψη και προστασία».
Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «η σημερινή οικονομική συγκυρία έχει επιφέρει επιπτώσεις στην πρόληψη και προστασία των ζώων. Δυστυχώς, όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες δυσκολεύονται να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις εμβολιασμού των ζώων τους. Σε αυτή τη δυσχερή κατάσταση έρχεται να προστεθεί και το γεγονός της επανεμφάνισης της Λύσσας στη χώρα μας, με αποτέλεσμα να καθίσταται ακόμα πιο επιτακτική η ενημέρωση του κοινού και η τήρηση των προγραμμάτων εμβολιασμού των ζώων». 
H εκδήλωση του Τμήματος Κτηνιατρικής της Σχολής Επιστημών Υγείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας «Παγκόσμια Ημέρα Κτηνιατρικής 2013 – Εμβολιασμοί για πρόληψη και προστασία» θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 1 Ιουνίου στις 12 το μεσημέρι.
Στο πλαίσιο επίσης των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας διοργανώνεται διάλεξη με τίτλο “Παράδοξα της αυτοχθονίας, του αισθήματος του ανήκειν και του αποκλεισμού. Η υπόσχεση μια αρχέγονης ασφάλειας και η πρακτική μιας εφιαλτικής ανασφάλειας”. Ειδικότερα το Πρόγραμμα ΗΡΑΚΛΕΙΤΟΣ ΙΙ σε συνεργασία με το Τμήμα Ιστορίας, Αρχαιολογίας και Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, διοργανώνουν διάλεξη με τίτλο “Paradoxes of Autochthony, Belonging and Exclusion - The Promise of Primordial Security and a Practice of Haunting Insecurity” του Peter Geschiere, Καθηγητή Κοινωνικής Ανθρωπολογίας στο Πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ. Η διάλεξη θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου, ώρα 19.00, στο αμφιθέατρο Σαράτση του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ γλώσσα της διάλεξης θα είναι η Αγγλική.
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass