Σχολεία της Λάρισας παρουσιάζουν τις δράσεις τους

Δημοσίευση: 30 Μαϊ 2013 15:50 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:33
Από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας δια της Υπεύθυνης Σχολικών Δραστηριοτήτων ανακοινώνεται ότι διοργανώνεται εκδήλωση με τίτλο «Οι Σχολικές Δραστηριότητες μέσα από τα μάτια των παιδιών» για την παρουσίαση καινοτόμων προγραμμάτων. Η εκδήλωση θα γίνει, τη Δευτέρα 3 Ιουνίου και την Τρίτη 4 Ιουνίου από τις 8.30 το πρωί ως τις 12.30 το μεσημέρι στην αίθουσα εκδηλώσεων του 4ου και 37ου Δημοτικών Σχολείων Λάρισας (Κουμουνδούρου 17-19).
Όπως σημειώνεται από τους διοργανωτές «στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής, αισθητικής - πολιτισμικής αγωγής καθώς και αγωγής υγείας των παιδιών, το σχολείο μεταμορφώνεται σε χώρο δημιουργίας και συνεργασίας. Έχοντας σκοπό τη διάχυση των αποτελεσμάτων στην ευρύτερη τοπική κοινωνία αλλά και την επικοινωνία ανάμεσα στους μαθητές, διοργανώνονται εκδηλώσεις όπου οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων της Π.Ε. Λάρισας καλούνται να παρουσιάσουν αντιπροσωπευτικά δείγματα από τα προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων που εκπονούν στα σχολεία τους με τη βοήθεια των εκπαιδευτικών των παιδαγωγικών ομάδων.
Απώτερος σκοπός είναι η συνάντηση εκπαιδευτικών, μαθητικών ομάδων και του ευρύτερου κοινωνικού περίγυρου, διαμορφώνοντας ένα πλαίσιο πολυφωνίας. Επιδιώκεται η ανταλλαγή ιδεών και εμπειριών σε κλίμα συλλογικότητας, η εξωστρέφεια και η έκφραση των μαθητών.
Δίνεται η δυνατότητα της έμπνευσης για νέες ιδέες, με τη βελτίωση, τη διεύρυνση ή τη σύνθεση των παλιών, της γνωριμίας και της επαφής με σχολεία ακόμα και απομακρυσμένα, της δημιουργίας σχολικών δικτύων με κοινούς στόχους και προβληματισμούς, της ενεργοποίησης των παιδιών προς μια άλλη προοπτική. Ευχαριστούμε μαθητές, γονείς, εκπαιδευτικούς αλλά και τους φορείς της πόλης μας που στηρίζουν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους την προσπάθεια αυτή».   
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass