ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

ΤΕΕ: Προσφορά βιβλίων στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας

Δημοσίευση: 12 Ιουν 2013 16:15 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:50

Υποστηρίζοντας την προσπάθεια του Σχολείου να εμπλουτίσει τη νεοϊδρυθείσα Βιβλιοθήκη του, το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας προσέφερε στο 1ο Γυμνάσιο Λάρισας μια σειρά από δικές του εκδόσεις, με σκοπό να βοηθήσει τους μαθητές και το εκπαιδευτικό έργο του σχολείου.

Πρόκειται για βιβλία που αναφέρονται κατά βάση στη Θεσσαλία και καλύπτουν πεδία όπως η γεωγραφία, η ιστορία, η αρχιτεκτονική, η λαογραφία και ο θεσσαλικός πολιτισμός, μέσα από τα οποία οι μαθητές θα μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες και υλικό για τις εργασίες τους. Με την ευκαιρία της προσφοράς, ο πρόεδρος του ΤΕΕ Ντίνος Διαμάντος επισκέφθηκε το 1ο Γυμνάσιο Λάρισας όπου τον υποδέχτηκαν η Διεύθυνση και καθηγητές.

Ο κ. Διαμάντος σημείωσε ότι το ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, αντιλαμβάνεται τις ευρύτερες ευθύνες που έχει ως θεσμικός φορέας , μεταξύ των οποίων είναι και η συνεργασία του με φορείς της εκπαίδευσης και η στήριξη τους. Γι’ αυτό, εκτός από τα βιβλία, είναι πρόθυμο να προσφέρει και τεχνογνωσία για την ηλεκτρονική οργάνωση των Βιβλιοθηκών της πόλης μας, και ειδικά των σχολείων που αποτελούν χώρο στον οποίο η νεολαία σφυρηλατεί το αύριό της. «Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος είναι δημόσιος φορέας που έχει σκοπό την προαγωγή της επιστήμης, της τεχνικής και της τεχνολογίας γενικά και την αξιοποίησή τους για την οικονομική, κοινωνική και πολιτιστική ανάπτυξη της χώρας», συμπλήρωσε ο πρόεδρος.

«Με τη Διοικούσα Επιτροπή του Τμήματος Κεντρικής & Δυτικής Θεσσαλίας του ΤΕΕ αποφασίσαμε, ευαισθητοποιημένοι από την αξιέπαινη προσπάθεια των μαθητών να δημιουργήσουν μια δημόσια δανειστική βιβλιοθήκη στο χώρο του Σχολείου τους, να δωρίσουμε τίτλους βιβλίων που διαθέτει η βιβλιοθήκη του Τμήματος, για εμπλουτισμό της ήδη υπάρχουσας δομής και διεύρυνση των προσφερόμενων γνωστικών αντικειμένων. Το ΤΕΕ χαίρεται να στηρίζει και να ενθαρρύνει προσπάθειες ανάλογες με αυτές του σχολείου σας και συγχαίρει τους μαθητές και τους καθηγητές για την πρωτοβουλία τους», κατέληξε ο κ. Διαμάντος Ευχαριστίες εκ μέρους του Σχολείου εξέφρασε προς τον πρόεδρο του ΤΕΕ ο διευθυντής του 1ου Γυμνασίου Λάρισας Αλέξης Καλέσης ο οποίος εξήρε την πρωτοβουλία και κάλεσε και άλλους φορείς της πόλης να προσφέρουν ό, τι μπορούν στη νέα Βιβλιοθήκη που δημιούργησε φέτος το σχολείο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass