Την παραίτηση των αιρετών ζητά η ΕΛΜΕ Λάρισας

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2013 22:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:52
Την παραίτηση όλων των αιρετών του κλάδου απαιτεί η ΕΛΜΕ Λάρισας με αφορμή το θέμα των αναγκαστικών μεταθέσεων. Όπως σημειώνεται στο ψήφισμα της γενικής συνέλευσης της ΕΛΜΕ Λάρισας «μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στις εργασιακές μας σχέσεις προβάλλει επιτακτικά η αναγκαιότητα ανασύνταξης του συνδικαλιστικού κινήματος. Η αξιοπιστία του συνδικαλιστικού μας λόγου και η αποτελεσματικότητα της δράσης μας πρέπει άμεσα να επανακτηθούν. Η επομένη μεγάλη μάχη και σύγκρουση αφορά τη σύνταξη των ονομαστικών πινάκων για τις αναγκαστικές μεταθέσεις. Σύμφωνα με το ΠΔ που έχει δοθεί στη δημοσιότητα τα ΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΔΕ αναλαμβάνουν το στυγερό ρόλο του θύτη των εργασιακών μας δικαιωμάτων.
Η μάχη μέσα στα ΠΥΣΔΕ , ΑΠΥΣΔΕ με τους άνισους συσχετισμούς και   με το τον διαχειριστικό και δυστυχώς εκτελεστικό τους ρόλο καθίσταται αντικειμενικά αναποτελεσματική. Το ακόμη χειρότερο είναι ότι η συμμέτοχη των αιρετών στη σύνταξη των πινάκων ακόμα και από τη φάση της καταψήφισης δυστυχώς νομιμοποιεί την πράξη εκτοπισμού δεκάδων εκπαιδευτικών από το νομό μας και χιλιάδων πανελλαδικά. Κρίνουμε ότι σε πρώτη φάση η ΕΛΜΕ Λάρισας πρέπει να απαιτήσει από όλα τα μέλη των ΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΔΕ να πάρουν εκ των πρότερων σαφή θέση ατομικά για το τι προτίθενται να πράξουν.
Απαιτούμε από όλους να συνταχθούν με το συνδικαλιστικό κίνημα και να μην γίνουν οι σφαγείς του κλάδου. Σε περίπτωση διαφαινόμενης αρνητικής πλειοψηφίας προχωράμε σε μέτρα αντίστασης και ανατροπής αυτής της σφαγής.
Απαιτούμε από τους αιρετούς των ΠΥΣΔΕ Λάρισας και ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας να παραιτηθούν οι ίδιοι καθώς και όλοι όσοι ακολουθούν ως αναπληρωματικοί. Το βήμα αυτό θα πρέπει να συνοδευτεί από τη μαζική εξέγερση του κλάδου που θα μπλοκάρει κάθε απόπειρα συνεδρίασης με αποκλεισμό των αντίστοιχων κτιρίων» καταλήγει το ψήφισμα .
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass