Πανελλαδικός Διαγωνισμός «Kαλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013»

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2013 15:10 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:54

Την Πέμπτη 27 Ιουνίου 2013 από τις 10:00 έως τις 18:00 θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του μη κερδοσκοπικού Ινστιτούτου Τεχνολογίας AIT (Athens Information Technology) στην Παιανία Αττικής, ο τελικός πανελλαδικός διαγωνισμός «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013». Ο Πανελλαδικός Διαγωνισμός, τον οποίο διοργανώνει με μεγάλη επιτυχία για έκτη συνεχόμενη χρονιά το Σωματείο Επιχειρηματικότητας Νέων / Junior Achievement Greece», αποτελεί την κορύφωση του ετήσιου εκπαιδευτικού προγράμματος «Εικονική Επιχείρηση» και πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού & Αθλητισμού.

 

Στο διαγωνισμό παρουσιάζονται και βραβεύονται οι καλύτερες επιχειρηματικές ιδέες των μαθητών Γυμνασίων και Λυκείων της χώρας  που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Η νικήτρια μαθητική ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό «Καλύτερη Εικονική Επιχείρηση 2013» που διοργανώνεται από τον οργανισμό Junior Achievement Europe & Young Enterprise UK στις 17-20 Ιουλίου 2013 στο Λονδίνο.

 

Το Πρόγραμμα «Εικονική Επιχείρηση» έχει αναγνωριστεί από τη Γενική Διεύθυνση Επιχειρήσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής ως «Βέλτιστη Πρακτική στην Επιχειρηματική Εκπαίδευση» (‘Best Practice in Entrepreneurship Education). Κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους οι μαθητές αναλαμβάνουν τη δημιουργία,  αλλά και τη λειτουργία μίας μαθητικής επιχείρησης, με την καθοδήγηση και στήριξη εθελοντών -στελεχών εταιρειών και επιχειρηματιών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass