ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΟΥ 2ου ΛΥΚΕΙΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

Τιμήθηκαν συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί

Δημοσίευση: 25 Νοε 2015 1:29

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ο σύλλογος καθηγητών του 2ου Λυκείου δεξιώθηκε τους πρόσφατα συνταξιοδοτηθέντες καθηγητές του Λυκείου, Χρήστο Σχίζα, φιλόλογο και Βασίλη Αληφακιώτη, φυσικό.

Οι συνάδελφοι καθηγητές και ο διευθυντής του σχολείου Χριστόφορος Γιαλαμάς, μέσα σε κλίμα συναισθηματικής φόρτισης, αναπόλησαν τις όμορφες στιγμές που έζησαν στο σχολείο, διάφορα περιστατικά που χαράχτηκαν στη μνήμη τους και κυρίως τους δεσμούς φιλίας που ανέπτυξαν με τα μέλη του συλλόγου.

Δεν έμεινε ασχολίαστο το ήθος που τους χαρακτήριζε, η υπευθυνότητα με την οποία άσκησαν το διδακτικό τους έργο, το πνεύμα συνεργασίας που ενέπνεε τη δράση τους, καθώς και οι πρωτοβουλίες που ανέλαβαν ο καθένας στον επιστημονικό τους τομέα.

Συγκεκριμένα, ο Χρ. Σχίζας ως υπεύθυνος για τον διαγωνισμό αρχαίων ελληνικών που διεξαγόταν τα προηγούμενα χρόνια και ως μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ, αλλά και ο Β. Αληφακιώτης ως μέλος της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών στήριξαν τις προσπάθειες των μαθητών του 2ου Λυκείου και συνέβαλαν στην επιτυχία τους και την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ.

Όλοι, τέλος, συμφώνησαν πως η αποχώρησή τους από το σχολείο, λόγω συνταξιοδότησης θα καταστήσει την εκπαίδευση φτωχότερη, αν και οι ίδιοι ευχήθηκαν στους νεότερους συναδέλφους να συνεχίσουν με ζήλο τις άοκνες προσπάθειές τους για την ομαλή λειτουργία του σχολείου και την αδιάλειπτη σύνδεσή του με την κοινωνία.

Οι συνάδελφοί τους τούς δώρισαν από μία εικόνα των Τριών Ιεραρχών και από ένα μικρό δεντράκι ελιάς. Ο διευθυντής Χριστόφορος Γιαλαμάς τους ευχήθηκε να μαζέψουν τη σοδειά με τα εγγόνια τους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass