ΔΕΙΠΝΟ ΕΝΗΛΙΚΩΝ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ ΦΑΝΗΣ ΚΑΡΑΤΖΟΥ

Μια «ζεστή» βραδιά για μαθητές και καθηγητές

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 8:19

 

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου το βράδυ, οι ενήλικες μαθητές των «Κέντρων Ξένων Γλωσσών Φανής Καράτζου» μαζί με τις καθηγήτριές τους και τη διευθύντρια πέρασαν μία διαφορετική βραδιά.

Στο κέντρο «Τα Κίτρινα Γάντια», παρέβηκαν τους κανόνες των τυπικών σχέσεων καθηγητών και μαθητών και μεταξύ κρασιού και γλυκού διασκέδασαν και γνωρίστηκαν καλύτερα. Μαθητές που παρακολουθούν Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Τούρκικα, Ρώσικα, Κινέζικα, Σουηδικά και Ελληνικά είτε γιατί τους είναι απαραίτητα στην εργασία τους, είτε γιατί είναι αξιωματικοί, στελέχη τραπεζών και επιχειρήσεων, δικηγόροι, γιατροί, γεωπόνοι, φοιτητές ή άλλοι επαγγελματίες επεδίωξαν αυτή τη συνάντηση, γιατί το να μαθαίνεις μία ξένη γλώσσα δεν είναι μόνο να μαθαίνεις λέξεις και κανόνες αλλά πάνω από όλα να μαθαίνεις επικοινωνία.

Όλοι οι συμμετέχοντες ψυχαγωγήθηκαν με ένα πλούσιο ρεπερτόριο τραγουδιών από τους κ. Στάθη Σταμελόπουλο και Βασίλη Σελήνη με συνοδεία κιθάρας και μπουζουκιού και όλοι μαζί τραγούδησαν και χόρεψαν έως αργά το βράδυ. Στο τέλος της βραδιάς, αισθάνθηκαν καλύτερα αφού είχαν ξεπεράσει τους κοινωνικούς τους ρόλους και η γενική ευχή ήταν τέτοιες βραδιές να επαναλαμβάνονται.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass