Μαθήματα σε διευθυντές σχολείων για διαχείριση παραβατικότητας παιδιών

Δημοσίευση: 01 Δεκ 2015 14:25

 

Η διεύθυνση δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Λάρισας δια της υπεύθυνης του Συμβουλευτικού Σταθμού Νέων, κ. Σοφίας Καστανίδου, διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια για διευθυντές γυμνασίων και λυκείων.

Αναλυτικότερα για διευθυντές γυμνασίων, με θέμα «Διαχείριση σχολικής μονάδας» στις 9 και 10 Δεκεμβρίου, και ώρα 4.00-9.00 μμ., σε αίθουσα του Κέντρου Πρόληψης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. και για διευθυντές γενικών και επαγγελματικών λυκείων, με θέμα «Η έγκαιρη παρέμβαση της χρήσης εξαρτησιογόνων ουσιών και άλλων παραβατικών συμπεριφορών μέσα στην σχολική κοινότητα», στις 14, 15 και 16 Δεκεμβρίου, τις ώρες 4.00-9.00 μ.μ. σε αίθουσα του ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ στη Λάρισα.

Στο σεμινάριο για τους διευθυντές λυκείων, εισηγητές θα είναι οι εξής:

Σωτήρης Μπουντής, Υπεύθυνος ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, Αχιλλέας Ρούσσος, Αν/της Υπεύθυνος του Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης & Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ, Αιμιλία Μαρκουίζου - Γκίκα, στέλεχος Δικτύου Υπηρεσιών Πρόληψης & Έγκαιρης Παρέμβασης ΚΕΘΕΑ, Μερόπη Πεντεδέκα, στέλεχος πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ, Ευαγγελία Νταφούλη, στέλεχος πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ και Αντωνία Καναβού, στέλεχος πρόληψης και έγκαιρης παρέμβασης ΚΕΘΕΑ ΕΞΟΔΟΣ.

Αντίστοιχα το σεμινάριο για τους διευθυντές γυμνασίων γίνεται σε συνεργασία και συνδιοργάνωση με το Κέντρο Πρόληψης του Ο.ΚΑ.ΝΑ. Λάρισας, το ΚΕΔΔΥ Λάρισας, τη Συντονίστρια Θεσσαλίας του Δικτύου Πρόληψης και Αντιμετώπισης της Σχολικής Βίας και του Εκφοβισμού, σχολική σύμβουλο κ. Πασχαλίνα Κόζυβα, και την Επιστημονική Ένωση για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας (ΕΕΠΕΚ).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass