ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 59 ΕΤΩΝ

Πέθανε η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2016 1:22

ΑΘΗΝΑ

Την μάχη με τον καρκίνο έχασε το πρωί της Πέμπτης η δημοσιογράφος Σέσσυ Σαμόλη βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά της και όλους εκείνους που την αγαπούσαν.

δημοσιογράφος εργάζονταν για χρόνια στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», όπου ήταν επικεφαλής καλλιτεχνικού και κοσμικού ρεπορτάζ.

Τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της είχε δημιουργήσει μια ομάδα φωτογραφίας «Τα Αθηναϊκά» και ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη γι΄ αυτό της το κατόρθωμα.

Η Σέσσυ Σαμόλη τον τελευταίο καιρό έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή σε γνωστό νοσοκομείο ενώ από το πλευρό της δεν έφευγαν στιγμή τα δύο της παιδιά, Σπύρος και Τάκης.

Το τελευταίο «αντίο» θα της πουν το απόγευμα της Παρασκευής στις 6 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου η οικογένεια και οι φίλοι της.

Ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ με ιδιαίτερη θλίψη ανακοινώνει το θάνατο της συνάδελφου Σωτηρίας (Σέσσυς) Σαμόλη, η οποία «έφυγε» σήμερα το πρωί από τη ζωή, σε ηλικία 59 ετών, έπειτα από άνιση μάχη με σοβαρή ασθένεια», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο της Σέσσυς Σαμόλη και προσθέτει:

«Η Σέσσυ Σαμόλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1957 και σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Δημόσια Διοίκηση στη Νομική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα από το περιοδικό «Μοντέρνο Τραγούδι» και στη συνέχεια εργάστηκε στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ», όπου παρέμεινε για πολλά χρόνια ως επικεφαλής του καλλιτεχνικού και κοινωνικού ρεπορτάζ.

Ιδιαίτερα συνταρακτική για τη ζωή της ήταν η απώλεια, το 2010, του αγαπημένου της συζύγου Σάκη Σαμόλη, για τον οποίο έγραψε ένα βιβλίο και του το αφιέρωσε με τίτλο «Αγαπημένε μας Σάκη».

Διακρινόταν για τη συναδελφικότητά της, ήταν ευγενική και γεμάτη ενέργεια. Ήταν απόλυτα καταρτισμένη στα θέματα που κάλυπτε και ιδιαίτερα αγαπητή σε όλους τους συναδέλφους.

Τα τελευταία χρόνια είχε δημιουργήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια ομάδα φωτογραφίας, τα “Αθηναϊκά και μη”, για την οποία ήταν πολύ χαρούμενη.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ συλλυπείται τους οικείους της και ιδιαίτερα τους δύο αγαπημένους της γιους.

Η κηδεία της Σέσσυς Σαμόλη θα γίνει αύριο Παρασκευή, 29 Ιουλίου, στις 6 μ.μ. στο Νεκροταφείο Παλαιού Φαλήρου».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass