ΜΕΤΑ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ

Μιλά με Καμμένο και ΠΓ ΣΥΡΙΖΑ ο Τσίπρας

Δημοσίευση: 21 Φεβ 2017 7:40

ΑΘΗΝΑ

Οι αποφάσεις του Eurogroup θα βρεθούν στο επίκεντρο της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα, η οποία έχει οριστεί για τις 6:30 σήμερα το απόγευμα  στα κεντρικά γραφεία της Κουμουνδούρου.

* «Αλέξης Τσίπρας και Πάνος Καμμένος μιλούν συχνά στο τηλέφωνο», έλεγε παράγοντας της κυβέρνησης, στον απόηχο όσων προηγήθηκαν το τελευταίο διάστημα με τις επίμαχες δηλώσεις του Νίκου Φίλη ότι δεν έχει νομιμοποιητική βάση η συνεργασία με τους ΑΝΕΛ.

Η ίδια πηγή άφηνε να εννοηθεί ότι η όποια επικοινωνία των δύο κυβερνητικών εταίρων δεν αποτελεί είδηση και δεδομένων των εξαιρετικών σχέσεων που διατηρούν, η συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωράει απρόσκοπτα.

Με φόντο τα παραπάνω, υπενθυμίζεται ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος άδειασε για άλλη μια φορά τον Νίκο Φίλη. Και αφού ξεκαθάρισε σε συνέντευξή του (Real News) πως δεν υπάρχουν προϋποθέσεις για κάτι τέτοιο (συνεργασία με το ΠΑΣΟΚ), ανέφερε πως «μια συνεργασία θα προϋπέθετε τη σύγκρουση του ΠΑΣΟΚ με αυτά τα δίκτυα αλλά και τους εκπροσώπους τους εντός του κόμματος. Θα προϋπέθετε μια ριζική στροφή του ΠΑΣΟΚ, που αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να επιδιώκεται από την ηγεσία του».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass