Στ. Τσοτσορός: Ιστορικό ρεκόρ κερδοφορίας για τα ΕΛΠΕ το 2016

Δημοσίευση: 26 Φεβ 2017 10:21

Σε περιβάλλον εργασιακής ειρήνης θα λειτουργήσουν τα Ελληνικά Πετρέλαια κατά την επόμενη τριετία, μετά την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που εγκρίθηκε με συντριπτική πλειοψηφία (94,3 %) από την γενική συνέλευση των εργαζομένων στην εταιρία.

Την υπογραφή της Σύμβασης ανακοινώνει ο πρόεδρος του Ομίλου των ΕΛΠΕ κ. Στάθης Τσοτσορός με συνέντευξή του στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, στην οποία τονίζει, μεταξύ άλλων, ότι η εργασιακή ειρήνη και η διασφάλιση συνθηκών ασφαλούς εργασίας περιλαμβάνονται στις στρατηγικές προτεραιότητες της διοίκησης, μαζί με την συνεχή αναβάθμιση της τεχνολογίας / τεχνογνωσίας, την εξωστρέφεια, την πλήρη εκμετάλλευση της παραγωγικής δυναμικότητας και την προστασία του περιβάλλοντος.

Η Συλλογική Σύμβαση που προβλέπει, μεταξύ άλλων, τη μείωση του ωραρίου εργασίας σε 39 ώρες εβδομαδιαίως από το 2018 εγκρίθηκε και από το ΔΣ της εταιρίας στην ίδια συνεδρίαση κατά την οποία εγκρίθηκαν και τα αποτελέσματα του 2016. Χρονιά στην οποία ο όμιλος πέτυχε ρεκόρ κερδών, παραγωγής και εξαγωγών «παρά το αβέβαιο και γεωπολιτικά ασταθές διεθνές περιβάλλον και τη συνεχιζόμενη ελληνική κρίση», όπως τονίζει ο κ. Τσοτσορός.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass