ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΣΩΡΡΑΣ:

«Θα κατέβουμε στις εκλογές και θα καταργήσουμε τα Μνημόνια»

Δημοσίευση: 23 Μαρ 2017 7:26

Προστατεύοντας τον... αρχηγό τους και δηλώνοντας ότι θα κατέβουν στις εκλογές και θα σκίσουν τα Μνημόνια οπαδοί του φυγόποινου Αρτέμη Σώρρα έδωσαν χθες το μεσημέρι συνέντευξη τύπου.

Μεταξύ άλλων υποστήριξαν ότι θα κατέβουν στις εκλογές και ότι θα αλλάξουν το Σύνταγμα και θα καταργήσουν τα Μνημόνια.

«Πρόεδρος ήταν και θα είναι ο Αρτέμης Σώρρας», ανέφεραν ο οποίος από την Παρασκευή που καταδικάστηκε σε 8ετή κάθειρξη παραμένει άφαντος. Οι υποστηρικτές του θέλησαν να τον δικαιολογήσουν λέγοντας ότι «δεν κρύβεται, προστατεύεται», υποστηρίζοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του. «Εχει δεχτεί δύο δολοφονικές απόπειρες, θέλουν να τον εξοντώσουν πολιτικά».

Όσον αφορά τα περίφημα δις του Αρτέμη Σώρρα, οι υποστηρικτές του υποστήριξαν ότι τα χρήματα είναι κλειδωμένα σε υπολογιστές του χρηματοοικονομικού συστήματος των ΗΠΑ, στο level 7, που είναι απόρρητο για όλους.

ΕΡΩΤΗΣΗ 20 ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

Την ανησυχία τους για την προοπτική ίδρυσης πολιτικού φορέα, είτε από στελέχη είτε από τον ίδιο τον αρχηγό της Οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα, στον οποίο έχει ασκηθεί δίωξη και καταζητείται, εκφράζουν με ερώτηση τους προς τον υπουργό Δικαιοσύνης Σταύρο Κοντονή, 20 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

«Η τακτική της ίδρυσης πολιτικού φορέα, ο οποίος χρησιμοποιείται ως άλλοθι για την εκφορά μισαλλόδοξου και ρατσιστικού λόγου και στον οποίο εγκολπώνονται παράνομες δραστηριότητες, έχει δοκιμαστεί ξανά στη χώρα μας. Ήδη έχουμε ένα κόμμα στο ελληνικό Κοινοβούλιο που ακροβατεί καθημερινά στα όρια της νομιμότητας, ενώ μέλη και υψηλόβαθμα στελέχη του δικάζονται αυτήν την στιγμή για κακουργηματικές πράξεις», τονίζουν χαρακτηριστικά οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμα, υπογραμμίζουν ότι, «μετά τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις και το ένταλμα σύλληψης για τον αρχηγό της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» Αρτέμη Σώρρα, επανέρχονται τα ερωτήματα σχετικά με τη δράση της εν λόγω οργάνωσης».

Όπως αναφέρουν, «η οργάνωση φαίνεται να διαθέτει περί τα 210 γραφεία στην Ελλάδα και περίπου άλλα 10 σε άλλες χώρες του κόσμου και στην ηλεκτρονική της σελίδα εμφανίζεται και σύνδεσμος, που είναι υπό κατασκευή, για τον «πολιτικό φορέα Ελλήνων Συνέλευσις».

Την ερώτηση υπογράφουν με τη σειρά, Χρήστος Καραγιαννίδης, Χρήστος Αντωνίου, Στάθης Γιαννακίδης, Θοδωρής Δρίτσας, Γιάννης Θεωνάς, Κατερίνα Ιγγλέζη, Αννέτα Καββαδία, Γιώργος Κυρίτσης, Κωνσταντίνος Μορφίδης, Μάκης Μπαλαούρας, Αριστείδης Μπαλτάς, Χρήστος Μπγιάλας, Γιώργος Πάλλης, Χριστόφορος Παπαδόπουλος, Κωνσταντίνος Παυλίδης, Δημήτρης Ρίζος, Μπέττυ Σκούφα, Ελένη Σταματάκη, Μερόπη Τζούφη και Μαρία Τριανταφύλλου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass