Μειώνονται από 20 σε επτά τα ειδικά μισθολόγια

Δημοσίευση: 22 Μαϊ 2017 15:50

ΑΘΗΝΑ

Μπροστά σε ανατροπή της μισθολογικής τους εξέλιξης βρίσκονται οι στρατιωτικοί, οι αστυνομικοί, οι πυροσβέστες, οι λιμενικοί, οι καθηγητές και οι ερευνητές των ΑΕΙ, οι γιατροί και το προσωπικό του ΕΣΥ, οι ιατροδικαστές, οι διπλωματικοί υπάλληλοι και οι μουσικοί που εργάζονται σε κρατικές ορχήστρες.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής» τα 20 ειδικά μισθολόγια του Δημοσίου που ίσχυαν για όλες αυτές τις κατηγορίες εργαζομένων με τα ειδικά και επιστημονικά προσόντα αλλάζουν και συγχωνεύονται σε επτά φέρνοντας για άλλες κατηγορίες μισθολογικές βελτιώσεις – όπως στους καθηγητές των ΑΕΙ και στους νοσοκομειακούς γιατρούς – και σε άλλες «πάγωμα αμοιβών» όπως τους ένστολους.

Κανείς όμως δεν θα έχει, αυτόματα, μείωση αποδοχών καθώς προβλέπεται ότι αν υπάρξουν μειώσεις από τον νέο υπολογισμό των μισθών αυτές θα καλύπτονται ως «προσωπική διαφορά» όπως έγινε με το ενιαίο μισθολόγιο.

Βέβαια ο φόβος της μείωσης πάντοτε θα υπάρχει αφού και στις παλιές συντάξεις υπήρχε η «προσωπική διαφορά» η οποία ουσιαστικά καταργείται από την 1η Ιανουαρίου 2019.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass