Επεισοδιακή βόλτα στο Θερμαϊκό για επιβάτες τουριστικού πλοίου

Δημοσίευση: 10 Ιουλ 2017 9:20

Επεισοδιακή αποδείχθηκε η χθεσινοβραδινή βόλτα στον Θερμαϊκό Κόλπο για τους 140 επιβάτες του τουριστικού πλοίου «Αραμπέλλα», το οποίο έμεινε ακυβέρνητο, όταν κάβος μπλόκαρε την προπέλα του.

Εκείνη την ώρα, το εντυπωσιακό ξύλινο πλοίο, από το οποίο ξεχωρίζουν τα κατάρτια του, βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή του Λευκού Πύργου, σε απόσταση 100 μέτρων από το κρηπίδωμα του λιμένα Θεσσαλονίκης.

'Αμεσα ο πλοίαρχος ενημέρωσε τη Λιμενική Αρχή και στο σημείο έφτασαν ένα πλοίο ανοιχτής θαλάσσης, ένα βοηθητικό σκάφος του Λιμενικού κι ένα ρυμουλκό. Το τελευταίο ρυμούλκησε το «Αραμπέλλα» στο λιμάνι της πόλης, όπου αποβιβάστηκαν οι επιβάτες, ανάμεσά τους τουρίστες αλλά και κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Λιμενικού, δεν αναφέρθηκε τραυματισμός επιβάτη ούτε διαπιστώθηκε θαλάσσια ρύπανση. Από την Λιμενική Αρχή, που διενεργεί την προανάκριση, απαγορεύτηκε ο απόπλους του «Αραμπέλλα» μέχρι την προσκόμιση βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από το νηογνώμονα που το παρακολουθεί.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass