Δραστήριος στο facebook ο ιερέας που παρενοχλούσε 14χρονο

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 16:12

ΑΘΗΝΑ
Συνελήφθη ο ιερέας που έστελνε φωτογραφίες πορνογραφικού περιεχομένου σε έναν 14χρονο.

Ο 39χρονος αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους έως ότου οριστεί τακτική δικάσιμος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του "Πρώτου Θέματος", όπως αποδείχθηκε από τις αστυνομικές έρευνες, ο 39χρονος ιερέας, που συνελήφθη στο σπίτι του σε περιοχή της Παλαιάς Φώκαιας, έστελνε στον ανήλικο απρεπή μηνύματα σεξουαλικού περιεχομένου και γυμνές φωτογραφίες του σε διάφορες πόζες.
Ο ιερέας, με σπουδές στην Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αθηνών, βρήκε το θύμα του μέσω σελίδων κοινωνικής δικτύωσης.  Όπως έγινε γνωστό, διατηρεί τρία προφίλ στο facebook. Στο ένα εξ αυτών ήταν ιδιαίτερα ενεργός, κάνοντας συχνά αναρτήσεις, ενώ στα άλλα δύο προφίλ είχε ελάχιστους φίλους. Όπως προκύπτει και από τη δικογραφία, ο 39χρονος άρχισε επικοινωνία στις αρχές Ιουνίου με τον 14χρονο, με μηνύματα θρησκευτικού χαρακτήρα. Η συνομιλία όμως άλλαξε περιεχόμενο και μάλιστα απείλησε το παιδί ότι εάν πει κάτι, ο Θεός θα τον τιμωρήσει...
Ο 14χρονος, ωστόσο, ενημέρωσε τους γονείς του, οι οποίοι απευθύνθηκαν στην αστυνομία. Στη συνέχεια ενημερώθηκε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής και την περασμένη Κυριακή έγινε η σύλληψή του.  Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου εκείνος τον παρέπεμψε στο Αυτόφωρο, όπου του ορίστηκε τακτική δικάσιμος αφήνοντας τον ελεύθερο με περιοριστικούς όρους. Η αστυνομία εξετάζει αν ο ιερέας έχει παρενοχλήσει και άλλα παιδιά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass