ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣτΕ: ΕΚΑΝΑ ΠΟΛΛΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ

…Για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα

Δημοσίευση: 26 Ιουλ 2017 16:18

ΑΘΗΝΑ

Συνομιλία και με τους δικαστικούς είχαν οι δημοσιογράφοι στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου, με αφορμή την 43η επέτειο για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας.

Και όπως ήταν αναμενόμενο, την... τιμητική του είχε ο πρόεδρος του Συμβουλίου της Επικρατείας  Νίκος Σακελλαρίου ο οποίος στον απόηχο της ηχηρής παρέμβασής του, ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνομιλία που είχε με δημοσιογράφους: « Εκανα πολύ μεγάλη υπομονή αλλά ήθελα να μιλήσω σήμερα που είναι η ημέρα της Δημοκρατίας».
Όπως είπε, «μετά τη σημερινή παρέμβαση εύχομαι να μη χρειαστεί να επανέλθω. Υπήρχαν και άγαρμπες παρεμβάσεις από τη μία πλευρά, αλλά και άκομψες απαντήσεις από την άλλη» για να προσθέσει πως «δεν χρειάζεται τέτοια επιθετικότητα. Και στο  μέλλον θα υπάρξουν και καλές και κακές αποφάσεις». Μάλιστα, αναφερθείς στα περί δημοψηφίσματος για τη Συνταγματική Αναθεώρηση είπε πως είναι στο μυαλό του και ειδικότερα το Συνταγματικό Δικαστήριο. «Δεν έκανα τυχαία σήμερα αυτή την παρέμβαση. Εγώ έκανα αυτή την παρέμβαση σήμερα για να προλάβω όσα ακούγονται για δημοψήφισμα», σχολίασε με νόημα.
*Εν τω μεταξύ μία ακόμα παρέμβαση για τα όσα συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Δικαιοσύνη, έγινε αυτή τη φορά από τους διοικητικούς δικαστές.
Σε ανακοίνωσή της, η Ένωση Διοικητικών Δικαστών ζητά «αυτοπεριορισμό και αυτοσυγκράτηση προκειμένου να προστατευτεί το κράτος δικαίου στη χώρα», ενώ «καταδικάζει απερίφραστα τις αντιθεσμικές και επικίνδυνες επιθέσεις σε βάρος της Δικαιοσύνης και των λειτουργών της».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass