ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΝΔ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ

Απειλητική επιστολή κατά του Προέδρου ΣτΕ

Δημοσίευση: 28 Ιουλ 2017 15:41

ΑΘΗΝΑ

Συναγερμός σήμανε στην Ελληνική Αστυνομία μετά τον εντοπισμό επιστολής, χωρίς αποστολέα, στην οικία του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελαρίου.

Αμέσως κλήθηκε η Αντιτρομοκρατική και μετά από σχετικούς ελέγχους έγινε σαφές ότι ο φάκελος δεν περιείχε εκρηκτικό μηχανισμό ή κάποια σκόνη, παρά μόνο μία επιστολή με απειλητικά μηνύματα.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φάκελος έφθασε στο σπίτι του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας το πρωί της 18ης Ιουλίου. Έξι ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος άνοιξε τον φάκελο, είδε το απειλητικό μήνυμα και με τη σειρά του ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΝΔ
Ανακοίνωση για την απειλητική επιστολή που εστάλη στο σπίτι του προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας, Νίκου Σακελλαρίου εξέδωσε το γραφείο Τύπου της ΝΔ. Η αξιωματική αντιπολίτευση στην ανακοίνωσή της αφού καταδικάζει απερίφραστα το γεγονός επισημαίνει για ακόμη μια φορά ότι οι «επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας» όπως και η «η ανοχή και η προστασία που παρέχουν στους μπαχαλάκηδες», δείχνοντας την πρόσφατη παρέμβαση στην οποία παρενέβη ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης.
Η ανακοίνωση της ΝΔ: «Οι πληροφορίες για απειλητική επιστολή αγνώστων προς τον Πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου – ενέργεια την οποία καταδικάζουμε απερίφραστα – προκαλούν έντονη ανησυχία.  Φαίνεται, ότι οι επιθέσεις της Κυβέρνησης στη Δικαιοσύνη αποθρασύνουν τους εκφραστές της βίας και της ανομίας. Όπως αποθρασύνουν και τους κάθε είδους μπαχαλάκηδες η ανοχή και η προστασία που παρέχουν η Κυβέρνηση και ο Πρόεδρος της Βουλής σε μέλη του “Ρουβίκωνα”, που εισβάλλουν στο Κοινοβούλιο».
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΥΡΙΖΑ
Απάντηση στην ανακοίνωση της ΝΔ έδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας πως το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης «πέφτει κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά».
«Είναι αδιανόητο, ακόμα για το επίπεδο της ΝΔ, να συνδέεται η πολιτική κριτική αποφάσεων της Δικαιοσύνης με την, απολύτως καταδικαστέα, απειλητική επιστολή αγνώστων  εναντίον  του Προέδρου του Συμβουλίου της Επικρατείας κ. Ν. Σακελλαρίου», αναφέρει η ανακοίνωση.
«Στη δίψα τους για εξουσία πέφτουν κάθε μέρα όλο και πιο χαμηλά.  Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης προσωπικά, μόνο ντροπή θα πρέπει να αισθάνονται για την κατάντια τους», προσθέτει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass