ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 4 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Αιτήσεις για αποσπάσεις στη Δημόσια Αρχή Λιμένων

* Για τριάντα θέσεις

Δημοσίευση: 23 Αυγ 2017 17:28

Το Συμβούλιο Διοίκησης της Δημόσιας Αρχής Λιμένων, προκειμένου να στελεχώσει τις οργανικές μονάδες της Δημόσιας Αρχής Λιμένων (Δ.Α.Λ.), προτίθεται να προβεί σε αποσπάσεις υπαλλήλων.

Κατόπιν αυτού, οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση απόσπασής τους.

Για την κάλυψη των αναγκών της Δ.Α.Λ. έχουν συσταθεί στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής τριάντα θέσεις προσωπικού, οι οποίες κατανέμονται ως εξής:

α) Είκοσι πέντε θέσεις μόνιμου προσωπικού και

β) Πέντε θέσεις ειδικού επιστημονικού προσωπικού, μόνιμου ή με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου.

Οι προς πλήρωση θέσεις κατανέμονται κατά κλάδο και ειδικότητα ως εξής: 

Ο Κλάδος ΠΕ Διοικητικού - Οικονομικού περιλαμβάνει συνολικά δέκα (10) θέσεις. Ο Κλάδος ΠΕ Μηχανικών περιλαμβάνει συνολικά δύο (2) θέσεις. Ο Κλάδος ΠΕ Πληροφορικής περιλαμβάνει συνολικά δύο (2) θέσεις. Ο Κλάδος ΠΕ Περιβάλλοντος περιλαμβάνει συνολικά μία (1) θέση. Ο Κλάδος ΤΕ Διοικητικού - Λογιστικού περιλαμβάνει συνολικά τέσσερις (4) θέσεις. Ο Κλάδος ΤΕ Πληροφορικής περιλαμβάνει συνολικά δύο (2) θέσεις. Ο Κλάδος ΤΕ Μηχανικών περιλαμβάνει συνολικά μία (1) θέση. Ο Κλάδος ΔΕ Διοικητικών Γραμματέων περιλαμβάνει συνολικά μία (1) θέση. Ο Κλάδος ΔΕ Προσωπικού Η/Υ περιλαμβάνει συνολικά δύο (2) θέσεις.

Οι θέσεις Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού κατανέμονται κατά κλάδο και ειδικότητα ως εξής: Μία (1) θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με ειδικότητα Οικονομολόγου.

Μία (1) θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού - Υδροτεχνικού (Μηχανικός Θαλάσσιων Λιμενικών Έργων). Μία (1) θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού, με ειδικότητα Πολιτικού Μηχανικού Συγκοινωνιολόγου. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με ειδικότητα Μηχανικού Περιβάλλοντος. Μία (1) θέση Ειδικού Επιστημονικού Προσωπικού με ειδικότητα στη Δημόσια Υγιεινή.

Τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα των υποψηφίων για απόσπαση αξιολογούνται από το Συμβούλιο Διοίκησης της Δ.Α.Λ., το αργότερο εντός δέκα (10) ημερών από την καταληκτική ημερομηνία υποβολής υποψηφιοτήτων, κατόπιν προηγούμενης συνέντευξης, για την οποία τηρούνται πρακτικά, τα οποία συνυπογράφονται από τους υποψηφίους. Το Συμβούλιο Διοίκησης της Δ.Α.Λ. διαμορφώνει πίνακα επιλεγέντων υποψηφίων, με απόφασή του, η οποία φέρει πλήρη και εμπεριστατωμένη αιτιολογία και κυρώνεται από τον Υπουργό Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Για την αξιολόγηση των υποψηφίων συνεκτιμώνται τόσο η καταλληλότητα του υποψηφίου για την άσκηση των καθηκόντων του στη Δ.Α.Λ. όσο και οι ανάγκες της υπηρεσίας.

Η απόσπαση ολοκληρώνεται, με κοινή απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του αρμόδιου, κατά περίπτωση, Υπουργού, χωρίς τη γνώμη υπηρεσιακού συμβουλίου ή άλλου οργάνου.

Η απόσπαση δημοσίων πολιτικών υπαλλήλων γίνεται για χρονικό διάστημα τουλάχιστον πέντε (5) ετών, που μπορεί να ανανεώνεται για μία ακόμα φορά, με κοινή απόφαση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και του, κατά περίπτωση, αρμόδιου Υπουργού, κατόπιν σύμφωνης γνώμης του Συμβουλίου Διοίκησης της Δ.Α.Λ., είναι δε υποχρεωτική για την υπηρεσία τους.

Οι αποδοχές του πολιτικού προσωπικού, που αποσπάται στις οργανικές θέσεις της παρούσας πρόσκλησης, καταβάλλονται από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής ως υπηρεσία υποδοχής.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν: ι) να αποστείλουν στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου dal@yna.gov.gr ή

ιι) να ταχυδρομήσουν με απόδειξη στο Γρ. Διοικητή της Δημόσιας Αρχής Λιμένων (ταχυδρομική διεύθυνση: Δημόσια Αρχή Λιμένων Ακτή Βασιλειάδη, Πύλες Ε1-Ε2, Τ.Κ. 185 10, Λιμένας Πειραιά) έως και τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017, τα εξής δικαιολογητικά:

1.Αίτηση προς τη Δημόσια Αρχή Λιμένων, από την οποία να προκύπτει η κατηγορία/κλάδος στην οποία ενδιαφέρεται να αποσπασθεί ο Υπάλληλος (βλ. Συνημμένο υπόδειγμα).

2.Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα.

3.Υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα βεβαιώνεται ότι τα στοιχεία που αναφέρονται στο βιογραφικό σημείωμα είναι ακριβή.

4.Φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας.

5.Φωτοαντίγραφα τίτλων σπουδών και βεβαιώσεις από όπου να προκύπτουν τα κατά περίπτωση προσόντα.

6.Πρόσφατο Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών της Υπηρεσίας τους από το οποίο να προκύπτουν τα έτη υπηρεσίας, η κατηγορία, ο κλάδος και ο βαθμός, η υπηρεσία σε θέσεις ευθύνης, είτε με κρίση, είτε με αναπλήρωση, ότι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα απόσπασης από γενική ή ειδική διάταξη νόμου, καθώς και τυχόν ηθικές αμοιβές και στοιχεία της πειθαρχικής τους κατάστασης.

Στην περίπτωση της ταχυδρομικής αποστολής ο φάκελος θα πρέπει να φέρει την ένδειξη «Αίτηση απόσπασης στη Δημόσια Αρχή Λιμένων».

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται από την ημερομηνία σφραγίδας του ταχυδρομείου επί του φακέλου, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass