ΤΕΛΩΝΕΙΑΚΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

Κατέσχεσαν ζωντανούς κροκόδειλους!

• Αυγά οξύρυγχου, διαμάντια, γούνες και στη Λάρισα υγρό για ηλεκτρονικό τσιγάρο

Δημοσίευση: 13 Σεπ 2017 16:04

ΑΘΗΝΑ

Αδήλωτα ρευστά διαθέσιμα, μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων, ναρκωτικών και αλκοολούχων, παράνομα ΙΧ, αλλά και ζωντανούς κροκόδειλους εντόπισαν και κατάσχεσαν οι τελωνειακές αρχές κατά τους ελέγχους που πραγματοποίησαν από τον περασμένο Μάιο έως και σήμερα.

Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής περιπτώσεις:
* Το Τελωνείο Κήπων εντόπισε, σε ΙΧΕ αυτοκίνητο εξερχόμενο από την Ελλάδα προς την Τουρκία και κατέσχεσε 24.990 γραμμάρια αυγών οξύρυγχου Σιβηρίας, ο οποίος αποτελεί προστατευόμενο είδος από τη Διεθνή Σύμβαση CITES.
* Το Τελωνείο Ρόδου εντόπισε και κατέσχεσε, σε φορτίο προερχόμενο αεροπορικώς από Ολλανδία, 5 ζωντανούς κροκόδειλους του είδους CAIMAN, ο οποίος αποτελεί προστατευόμενο είδος από τη Διεθνή Σύμβαση CITES.
* Το Τελωνείο Καστοριάς εντόπισε και κατάσχεσε 1 ζακέτα από γούνα λίγκα και 9,6 κιλά αποκόμματα γουναρικών, επίσης από λίγκα, ο οποίος αποτελεί προστατευόμενο είδος από τη Διεθνή Σύμβαση CITES.
ΚΑΙ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ
Το Τελωνείο Ρόδου εντόπισε, σε αποσκευή επιβάτη προερχόμενου από την Τουρκία, 2 μεγάλου μεγέθους διαμάντια. Στο σωματικό έλεγχο που ακολούθησε βρέθηκαν 19 μεσαίου μεγέθους διαμάντια, 559 μικρού μεγέθους διαμάντια, 58 κοσμήματα και 15 γραμμάρια ινδικής κάνναβης.
* Τέλος, η Κινητή Ομάδα Ελέγχου (ΚΟΕ) του Τελωνείου Λάρισας, σε έλεγχους που πραγματοποίησε σε εταιρία εμπορίας υγρών αναπλήρωσης ηλεκτρονικών τσιγάρων στην πόλη της Λάρισας, εντόπισε και κατέσχεσε, ως αντικείμενο λαθρεμπορίας, 4.810 τεμάχια (συσκευασίες) του ανωτέρω υγρού. Οι διαφυγόντες φόροι ανέρχονται στο ποσό των 32.500 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass