NYT: Ο Τσίπρας προσπαθεί να συναντήσει τον Τραμπ…

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 16:38

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Για προσπάθεια του έλληνα πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, να συναντηθεί με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, κάνει αναφορά σε δημοσίευμα της η αμερικανική εφημερίδα New York Times.


Στο κείμενο που υπογράφει ο Roger Cohen, από τους βασικούς αρθρογράφους – αναλυτές της εφημερίδας, αναλύεται η σημερινή κατάσταση στην χώρα, μετά την απώλεια του ενός τετάρτου του ΑΕΠ της στα χρόνια της κρίσης (σσ ο τίτλος του κειμένου, άλλωστε, είναι χαρακτηριστικός: «Greek Tragedy, Act V») και το γεγονός ότι ο ελληνικός λαός «τα είδε όλα και επιβίωσε».
Η αναφορά στον κ. Τσίπρα γίνεται κυρίως μέσω της «μετάλλαξης» του υπέρ της προσέλκυσης ξένων επενδύσεων, αν και γίνονται δηλητηριώδεις αναφορές στις περιπέτειες του Ελληνικού και της Eldorado Gold.
Ο έλληνας πρωθυπουργός αναφέρεται χαρακτηριστικά, έχει να διαχειρισθεί έναν κυβερνητικό συνασπισμό που παραλύει κάπου μεταξύ της ιδεολογίας και του πραγματισμού και να αντιμετωπίσει έναν χαρισματικό, όπως τον χαρακτηρίζει, αρχηγό της ΝΔ, τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass