Τζανακόπουλος: Άλλο συγκυβέρνηση, άλλο όμως ιδεολογική ταύτιση με τους ΑΝΕΛ

Δημοσίευση: 21 Σεπ 2017 16:44

ΑΘΗΝΑ
Να αποκρούσει επιχείρησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος τις βολές της αντιπολίτευσης για τις «ειδικές πλειοψηφίες» με τις οποίες περνούν νομοσχέδια, στην περίπτωση που οι ΑΝΕΛ δεν συμφωνούν σε κάποιες διατάξεις και επί της ουσίας αρνούνται ψήφο σε κυβερνητικές πρωτοβουλίες.


Όπως είπε, στη διάρκεια ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, η κυβερνητική συνεργασία των δύο εταίρων δεν έχει χαρακτήρα απόλυτης ιδεολογικής ταύτισης.
Ο Δημήτρης Τζανακόπουλος τόνισε ότι είναι λογικό να υπάρχουν αποκλίσεις μεταξύ των κυβερνητικών εταίρων και αυτές να συζητώνται στη Βουλή. Τόνισε, δε, ότι η συγκεκριμένη διάταξη -την οποία οι ΑΝΕΛ αρνούνται να ψηφίσουν- δεν αφορά ζήτημα ουσίας.
Ο ίδιος επέμεινε ότι οι δύο κυβερνητικοί εταίροι είναι σύμφωνοι στα θέματα κεντρικής κυβερνητικής πολιτικής, όπως είναι οι πολιτικές για την έξοδο από τα μνημόνια.
Χθες, ΝΔ και ΔΗΣΥ ξεκαθάρισαν ότι είτε συμφωνούν είτε όχι με μια διάταξη δεν θα την ψηφίζουν αν δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να δίνουν άλλοθι στην έλλειψη δεδηλωμένης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass