ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΝΤΟΝΩΝ ΚΑΙΡΙΚΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ

Διακόπηκε η κυκλοφορία και σε παραδρόμους της ΠΑΘΕ

*Χωρίς ρεύμα παραμένουν τα Μεσάγγαλα

Δημοσίευση: 18 Νοε 2017 16:30

Μέσω του αυτοκινητόδρομου διεξαγόταν χθες υποχρεωτικά η κυκλοφορία στη νέα εθνική οδό λόγω της εισροής μεγάλου όγκου υδάτων, στο τμήμα της παλιάς εθνικής οδού μεταξύ Ευαγγελισμού και Λεπτοκαρυάς. Ειδικότερα το πρόβλημα εστιάσθηκε στο τμήμα από τη γέφυρα Παλαιόπυργου μέχρι τα διοικητικά όρια με την Πιερία.

Στις 12.40 χθες το μεσημέρι, από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας ανακοινώθηκε ότι, ύστερα από απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας, απαγορεύθηκε προσωρινά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της Παλαιάς Εθνικής Οδού Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς. Η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε νωρίς χθες το απόγευμα. Ανακοίνωση εξέδωσε και η «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου» σημειώνοντας ότι από τις 13:20 χθες «λόγω εισροής μεγάλου όγκου υδάτων, εξαιτίας των εξαιρετικά δυσμενών καιρικών συνθηκών σε τμήμα της ΠΕΟ Ευαγγελισμού - Λεπτοκαρυάς (μέσω Κοιλάδας Τεμπών)» διακόπηκε η κυκλοφορία. Στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη στην περιοχή Πυργετού και στο ρεύμα προς Αθήνα, στον κυκλικό κόμβο Σκοτίνας. Έτσι η κυκλοφορία διοχετευόταν υποχρεωτικά στον αυτοκινητόδρομο από τους κόμβους, Λεπτοκαρυάς και Ευαγγελισμού.

ΤΙΤΑΡΗΣΙΟΣ

Με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Λάρισας διακόπτεται επίσης η κυκλοφορία στο 3ο χλμ της επαρχιακής οδού Αμπελώνα - Δελερίων στο ύψος του Τιταρήσιου ποταμού λόγω του αυξημένου όγκου των υδάτων στον ποταμό. Η απαγόρευση κυκλοφορίας ισχύει μέχρι και τις 10 το πρωί της Δευτέρας 20 Νοεμβρίου. Η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται είτε μέσω της επαρχιακής οδού Αμπελώνα - Βρυοτόπου - Ροδιάς - Δελερίων, είτε μέσω της νέας εθνικής οδού Λάρισας - Κοζάνης, στη διασταύρωση Δελερίων.

ΜΕΣΑΓΓΑΛΑ

Στο μεταξύ ούτε και χθες κατάφεραν τα συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ Λάρισας να επιδιορθώσουν τη βλάβη, από τις 10.30 προχθές το πρωί, στα Μεσάγγαλα ενώ χωρίς ρεύμα παραμένουν, το Καστρί - Λουτρό, ο Παλιόπυργος, η Κουλούρα και τμήμα της Κάτω Αιγάνης.

Η βλάβη στο δίκτυο εκδηλώθηκε σε υπόγειο δίκτυο κάτω από γέφυρα του ΟΣΕ όπου το ύψος των νερών που έχουν συγκεντρωθεί δεν επιτρέπουν την προσέγγιση συνεργείων της ΔΕΗ.

ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟΣ

Χθες το μεσημέρι τέλος, για μερικές ώρες διακόπηκαν τα δρομολόγια του Προαστιακού από Λάρισα και προς Θεσσαλονίκη με αφορμή πλημμυρικά φαινόμενα σε περιοχές του σιδηροδρομικού δικτύου, από Ραψάνη, Πλαταμώνα και Σκοτίνα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass