Το ταχύτερο η προκήρυξη των αδειών

Σήμερα αναμένεται η προκήρυξη για τα επτά κανάλια

Δημοσίευση: 20 Νοε 2017 17:44

ΑΘΗΝΑ

Να προχωρήσει το ταχύτερο δυνατόν σε προκήρυξη και για τις θεματικές άδειες, προτίθεται το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, σύμφωνα με όσα δήλωσε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Αντιπρόεδρος της Αρχής Ροδόλφος Μορώνης.

Ο κ. Μορώνης, στη συνέντευξή του στο Πρακτορείο, ενόψει της δημοσίευσης της προκήρυξης των επτά τηλεοπτικών αδειών γενικού περιεχομένου, η οποία αναμένεται να γίνει   σήμερα Δευτέρα , αναφέρει ότι το επόμενο στάδιο περιλαμβάνει έλεγχο των υποψηφίων και κατάρτιση του καταλόγου των τελικώς συμμετεχόντων στη διαδικασία, η οποία θα λάβει χώρα στα γραφεία του ΕΣΡ.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος του ΕΣΡ χαρακτηρίζει σωστή την απόφαση για τη μείωση του φόρου τηλεοπτικής διαφήμισης στο 5% με το σκεπτικό ότι πάρθηκαν υπ' όψιν όλες οι παράμετροι επί του θέματος.

Αναφερόμενος στο θέμα του ραδιοφώνου, ξεκαθαρίζει ότι πρόθεση της κυβέρνησης, αλλά και του Συμβουλίου είναι επιτέλους τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα να λειτουργούν σύννομα: "Να εκλείψει αυτό που ο πρόεδρος του ΕΣΡ κ. Α. Κουτρομάνος χαρακτήρισε ενώπιον της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, «προπατορικό αμάρτημα» ανομίας".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass