Σοβαρή παραμένει η κατάσταση της δικηγόρου

• «Πάρτι» κλοπών εν μέσω βροχής μολότοφ στα Εξάρχεια

Δημοσίευση: 21 Νοε 2017 16:10

ΑΘΗΝΑ

Διασωληνωμένη αλλά σε σταθερή κατάσταση παραμένει στη ΜΕΘ του Ευαγγελισμού, η 55χρονη δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά, που τραυματίστηκε στο πόδι από φωτοβολίδα την περασμένη Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου.

Το νεότερο Δελτίο Τύπου του νοσοκομείου, το οποίο υπογράφει η διοικήτρια Ν. Μητσάκη, αναφέρει πως «το τραύμα έχει καθαριστεί χειρουργικά και η ασθενής είναι αιμοδυναμικά σταθερή, ωστόσο παραμένει διασωληνωμένη και αναπνέει με μηχανική υποστήριξη». Επίσης, χαρακτηρίζει την κατάσταση της υγείας της ασθενούς «σταθερή αλλά σοβαρή».
Η κ. Τσουκαλά αφού υπεβλήθη τα ξημερώματα του Σαββάτου σε 6ωρη ορθοπαιδική και αγγειοχειρουργική επέμβαση, έκτοτε παραμένει σε καταστολή, ενώ της χορηγούνται μεταξύ άλλων ινότροπα φάρμακα.
ΔΥΟ ΥΠΟΠΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ
ΜΕ ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΑ
Στα ίχνη των «ανεγκέφαλων» που έριξαν τη ναυτική φωτοβολίδα κατά της δικηγόρου το βράδυ της Παρασκευής στα Εξάρχεια βρίσκεται η ΕΛ.ΑΣ.
Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρχές έχουν εντοπίζει δύο κουκουλοφόρους στα επεισόδια της Παρασκευής οι οποίοι, τουλάχιστον όπως μαρτυρούν οι εικόνες από τηλεοπτικό υλικό, κρατούν πυροσωλήνες.
Από τέτοιου είδους πυροσωλήνες εκτοξεύθηκε και η φωτοβολίδα που τραυμάτισε σοβαρά την 55χρονη γυναίκα.
Ένας από τους δύο φορά χαρακτηριστική μπλούζα, με τους αστυνομικούς να αναζητούν «καθαρότερα» πλάνα προσώπου.
Σημειώνεται πως οι αστυνομικοί εντόπισαν στην περιοχή δύο ναυτικές φωτοβολίδες, τρεις αυτοσχέδιους πυροσωλήνες, δύο «βλήματα» των φωτοβολίδων (ένα από το πόδι του θύματος), μαχαίρι, βόμβες μολότοφ, κάποιες μπλούζες, μπουφάν και κουκούλες.
Μάλιστα, τα στοιχεία βρίσκονται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών ώστε να εντοπιστούν ίχνη γενετικού και άλλου υλικού.
ΠΑΡΤΙ ΚΛΟΠΩΝ
Αίσθηση προκαλεί η αποκάλυψη ότι την ώρα που μαίνονταν οι συγκρούσεις κουκουλοφόρων με τα ΜΑΤ γύρω από το Πολυτεχνείο το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, καταγράφηκαν τουλάχιστον τέσσερα περιστατικά ληστειών και διαρρήξεων στην περιοχή των Εξαρχείων.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. έχει καταγράψει τουλάχιστον τέσσερα κρούσματα  με στόχο σπίτια και καταστήματα στις οδούς Στουρνάρη, Ανδρέα Μεταξά και Ασκληπιού.
Ενδεικτικά, σε μια περίπτωση περίπου δέκα κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε διαμέρισμα 6ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Στουρνάρη και λήστεψαν την ένοικο, αφαιρώντας της 100 ευρώ σε μετρητά και τα κλειδιά του αυτοκινήτου της.
Επιπλέον, άγνωστοι διέρρηξαν ένα γραφείο κηδειών στην οδό Σπύρου Μεταξά και άρπαξαν μια τηλεόραση, ενώ ίχνη παραβίασης διαπιστώθηκαν σε μια πολυκατοικία και ένα υπόγειο διαμέρισμα στην οδό Ασκληπιού.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass