Σκότωσε τον αδερφό του και αυτοκτόνησε με φυτοφάρμακο

• Είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική…

Δημοσίευση: 21 Νοε 2017 15:34

ΑΘΗΝΑ

Μία ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίς το μεσημέρι της Δευτέρας στα Μισίρια Ρεθύμνου. Ένας 28χρονος άνδρας τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 21χρονο αδελφό του και στη συνέχεια έδωσε τέλος στη ζωή του καταναλώνοντας φυτοφάρμακο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 28χρονος κλειδώθηκε σε μία αποθήκη του σπιτιού με τους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο να σπάνε την πόρτα, να μπαίνουν μέσα και να τον βρίσκουν σε κωματώδη κατάσταση.
Τα αδέλφια έμεναν στο ίδιο σπίτι ενώ ο 28χρονος που έδωσε τέλος στη ζωή του, είχε νοσηλευτεί κατά το παρελθόν σε ψυχιατρική κλινική, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.
Σύμφωνα με τα όσα είπε στο ekriti.gr ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Ρεθύμνου κ. Γιώργος Φραγκιαδάκης: Αρχικά μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο μας ο 21χρονος με τραύματα σε όλο του το σώμα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Λίγη ώρα αργότερα, μεταφέρθηκε και ο 28χρονος ο οποίος είχε καταναλώσει φυτοφάρμακο. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στη ζωή, αυτό δεν κατέστη εφικτό.
Συγκλονισμένοι οι γονείς των δύο αδερφών, που έμεναν μαζί τους, δεν μπορούν ακόμη να καταλάβουν πώς εξελίχθηκε αυτή η τραγωδία. Τα αίτια διερευνά η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρεθύμνου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass