Εκτύπωση αυτής της σελίδας

«Οι συνταξιούχοι μοχλός για μια μεγάλη ανατροπή»

• Δίνουν το παράδειγμα σε νεότερους, δήλωσε ο Λαφαζάνης

Δημοσίευση: 16 Δεκ 2017 16:02

ΑΘΗΝΑ

Για «ενωτική αγωνιστική απάντηση στις μνημονιακές επιλογές εξόντωσης των γηρατειών από τους συνταξιούχους» έκανε λόγο ο γραμματέας του Πολιτικού Συμβουλίου της Λαϊκής Ενότητας, Παναγιώτης Λαφαζάνης, που έδωσε το «παρών» στην κινητοποίηση των συνταξιούχων στο Σύνταγμα.

Σε δηλώσεις του, ο κ. Λαφαζάνης τόνισε ότι οι συνταξιούχοι με την κινητοποίησή τους «δίνουν το παράδειγμα στους εργαζόμενους και τη νεολαία και τους δείχνουν το δρόμο του αγώνα για μια νέα δίκαιη, κυρίαρχη, ανεξάρτητη και δημοκρατική Ελλάδα», ενώ πρόσθεσε πως «οι συνέπειες της κυβερνητικής πολιτικής απέναντι στους απόμαχους της δουλειάς μπορούν να περιγραφούν μόνο με τη φράση "σκοτώνουν τα άλογα όταν γεράσουν"».
«Οι συνταξιούχοι δεν ξόφλησαν, όπως μπορεί να πιστεύει ο Τσίπρας και η παρέα του, αλλά μπορούν να γίνουν ο μοχλός και η πιο "νεανική" και πρωτοπόρα δύναμη για μια μεγάλη ανατροπή στη χώρα, που θα πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων τα μνημόνια, τη νέα βαριά και αποικιακή κατοχή της χώρας και τη λιτότητα» κατέληξε ο κ. Λαφαζάνης.
Πηγή: ΑΠΕ