ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ ΜΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΟΡΗ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Κάθειρξη 7 ετών για «trafficking»

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2018 18:35

ΑΘΗΝΑ

Με τη σφραγίδα του Αρείου Πάγου επικυρώθηκε η ποινή της κάθειρξης επτά ετών που έχει επιβληθεί σε αλλοδαπό για παράνομη διακίνηση και εμπορία ανθρώπων (trafficking), καθώς έφερε στην Ελλάδα από τη Μόσχα δύο Ρωσίδες, τη μητέρα και τη 18χρονη κόρη της και τις οδήγησε στην πορνεία.


Αρχικά, η γυναίκα εργάστηκε σε μπαρ προσφέροντας όμως παράλληλα και συντροφιά στους πελάτες του καταστήματος έναντι αμοιβής 100 ευρώ και επιπλέον ποσοστό για κάθε ποτό που κατανάλωναν οι πελάτες. Στη συνέχεια, εργάστηκε ως ιερόδουλη έναντι αμοιβής 100 έως 150 ευρώ για κάθε ερωτική συνεύρεση με άνδρες, τους οποίους συναντούσε σε διάφορα ξενοδοχεία.
Κάποια στιγμή έληξε η θεώρηση εισόδου που είχε και την εγκατέστησε σε μισθωμένο διαμέρισμα και από εκεί συνέχισε να παρέχει τις ερωτικές υπηρεσίες της σε πελάτες. Όπως αναφέρουν οι αρεοπαγίτες, «περίπου 1.000 ευρώ την εβδομάδα παρέδιδε στον E.S.».
Από τα χρήματα αυτά τής έδινε 100 ευρώ την εβδομάδα για τα προσωπικά της έξοδα και παρακρατούσε τα υπόλοιπα υποσχόμενος να αποστείλει μέρος αυτών στα παιδιά της στη Ρωσία, αλλά και για να εκδώσει νομιμοποιητικά έγγραφα για την ίδια.
Έξι μήνες μετά ήρθε στην Ελλάδα η κόρη της, ηλικίας 18 ετών, η οποία αρχικά εργάστηκε «σε μπαρ ως σερβιτόρα - χορεύτρια - στριπτίζ και πρόσφερε τη συντροφιά της στους πελάτες του καταστήματος έναντι αμοιβής 200 - 300 ευρώ ημερησίως».
Από το ποσό αυτό το μισό εισέπραττε ο κατηγορούμενος,το δε υπόλοιπο το κρατούσε κατά το μεγαλύτερο μέρος ως σταδιακή εξόφληση των 5.000 ευρώ για τα νομιμοποιητικά της έγγραφα που είχε πληρώσει, αλλά και προς κάλυψη των ασφαλιστικών εισφορών της, την ένδυσή της κ.λπ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass