ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ

«Χιονιάς» για δύο ημέρες σε όλη τη χώρα

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2018 15:41

ΑΘΗΝΑ
Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός τις επόμενες δύο ημέρες -από τις πρωινές ώρες σήμερα- και από τα βορειοδυτικά. Αναλυτικότερα, ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν νωρίς το πρωί της Τρίτης στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Μακεδονία, ενώ από το μεσημέρι θα επηρεαστούν η Πελοπόννησος (δυτική και νότια), η κεντρική Στερεά και πιθανόν η δυτική και βόρεια Θεσσαλία, καθώς και η κεντρική Μακεδονία. 

Τη νύχτα, τα φαινόμενα θα επεκταθούν στην ανατολική Μακεδονία, τα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου, την Κρήτη και τις Κυκλάδες. Παράλληλα, πυκνές χιονοπτώσεις στα περισσότερα ορεινά της δυτικής, κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές στα βορειοδυτικά. Συγκεκριμένα, χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στην Ήπειρο(πάνω από 600 μέτρα), στη δυτική Στερεά και δυτική Μακεδονία (από 600-700 μέτρα), στη Θεσσαλία (στα δυτικά και βόρεια) και τη βόρεια Πελοπόννησο (από 800-900 μέτρα). Ανάλογα φαινόμενα θα επικρατήσουν και την Τετάρτη μέχρι τις πρωινές ώρες σε ανατολική Μακεδονία, Θράκη, νησιά του βορείου Αιγαίου, Κυκλάδες και Κρήτη, δυτική Στερεά και Πελοπόννησο, ενώ μέχρι το μεσημέρι σε νησιά του ανατολικού Αιγαίου και Δωδεκάνησα. Στα νησιά του Ιονίου και την Ήπειρο τα φαινόμενα αναμένεται να συνεχιστούν μέχρι τη νύχτα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass