ΣΩΟΣ Ο ΝΕΑΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ SNOWBOARD

Χάθηκε στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας

Δημοσίευση: 16 Φεβ 2018 16:17

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια νεαρού που χάθηκε ενώ έκανε snowboard το μεσημέρι της Πέμπτης στις πλαγιές του Χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας Γρεβενών. Τον νεαρό εντόπισε ομάδα διάσωσης, υπό τον αντιπρόεδρο του χιονοδρομικού κέντρου Νίκο Χατζηνικολάου, σε ρέμα προς την περιοχή του Δίστρατου Ιωαννίνων.


Ο νεαρός έκανε snowboard εκτός πίστας και περίπου στις 11.00, λόγω της χαμηλής ορατότητας, έχασε τον προσανατολισμό του. Ειδοποίησε αμέσως την ομάδα του χιονοδρομικού ενημερώνοντας τόσο για τη θέση του όσο και για την κατάσταση στην οποία βρισκόταν.
Στο καταφύγιο του χιονοδρομικού σήμανε συναγερμός, ενημερώθηκε άμεσα η πυροσβεστική υπηρεσία και μια ομάδα τεσσάρων ατόμων, με επικεφαλής τον αντιπρόεδρο του κέντρου, κατευθύνθηκαν αμέσως προς το σημείο.
Τελικά, ο νεαρός εντοπίστηκε σώος, βρεγμένος και με συμπτώματα υποθερμίας. Μεταφέρθηκε στο ασθενοφόρο του χιονοδρομικού κέντρου και έγινε η διακομιδή του, για προληπτικούς λόγους, στο νοσοκομείο Γρεβενών. Στην επιχείρηση ανεύρεσης του νεαρού έλαβαν επίσης μέρος τετραμελές κλιμάκιο της ΕΜΑΚ από τα Ιωάννινα και επτά άνδρες της πυροσβεστικής υπηρεσίας Γρεβενών.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass