ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ

Πλήθος κόσμου στο τελευταίο αντίο στον Αλ. Σταματιάδη

Δημοσίευση: 23 Απρ 2018 23:49

ΑΘΗΝΑ
Σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, αλλά και οργής πραγματοποιήθηκε στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Άνδρο, η κηδεία του 52χρονου επιχειρηματία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς», το πρωί της Παρασκευής.


Συγγενείς, φίλοι και πλήθος πολιτικού κόσμου βρέθηκαν στον Ιερό Ναό Θεοσκεπάστου στη Χώρα της Άνδρου για να πουν το «ύστατο χαίρε», στον άτυχο επιχειρηματία, ο οποίος δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά από δύο ληστές.Τραγικές φιγούρες η σύζυγος και τα δύο παιδιά του, οι οποίοι πλέον βιώνουν το δικό τους Γολγοθά. «Αλέξανδρε, παιδί μου θα ζεις για πάντα μέσα στις καρδιές μας. Ήσουν και θα συνεχίσεις να είσαι το σωστό παράδειγμα όλης της οικογένειας. Ήσουν ένας ήρωας που έσωσες την οικογένειά σου» είπε συγκινημένη η μητέρα του στον επικήδειό της.
Ο γιος του 52χρονου επιχειρηματία, Αχιλλέας, στάθηκε στη γενναιότητα του πατέρα του, παραθέτοντας τα λόγια που του είπε, λίγες ώρες πριν το τραγικό συμβάν: «Να πιστεύεις στον εαυτό σου και θα τα καταφέρεις γιε μου. Να μάθεις στη ζωή σου να μην συγκρίνεις τον εαυτό σου με άλλους και να στηρίζεσαι στις δυνάμεις σου».
Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να πραγματοποιηθούν δωρεές στην Καΐριο Βιβλιοθήκη, στον Ναυτικό Όμιλο Άνδρου και στο Εμπειρίκιο Γηροκομείο και Νοσοκομείο Άνδρου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass