ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΛΗ ΡΟΗ ΥΔΑΤΩΝ

Eργα αντιπλημμυρικής προστασίας στα Τρίκαλα

Δημοσίευση: 11 Μαϊ 2018 16:37
φωτ.: αρχείου φωτ.: αρχείου

ΤΡΙΚΑΛΑ
Εργασίες αντιπλημμυρικής προστασίας  βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη στην Τοπική Κοινότητα Ζηλευτής του Δήμου Τρικκαίων, από την Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Σε συνεννόηση με τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Βάιο Αναγνώστου και με  τη χρήση των απαραίτητων μηχανικών μέσων, καθαρίζονται χωμάτινοι αποστραγγιστικοί τάφροι (κανάλια) από αυτοφυή βλάστηση και φερτά υλικά, ώστε  να διασφαλιστεί η ομαλή απορροή των υδάτων και να αποφευχθούν πλημμυρικά φαινόμενα στην περιοχή. Ο εντεταλμένος σύμβουλος Απασχόλησης και Εμπορίου κ. Ντίνος Μπάρδας σε επιτόπια αυτοψία του δήλωσε:
«Με συνεχείς  παρεμβάσεις πραγματοποιούμε έργα μείζονος σημασίας προλαμβάνοντας τις συνέπειες ακραίων καιρικών φαινομένων στις ιδιοκτησίες και το περιβάλλον. Ικανοποιούμε το αίτημα της τοπικής κοινωνίας και προχωράμε στην επιβεβλημένη διάνοιξη των καναλιών στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής θωράκισης του νομού. Συνεπείς στη δέσμευση του περιφερειάρχη κ. Κώστα Αγοραστού, με τον αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη δίνουμε  λύσεις στοχευμένα, με τη βοήθεια των τοπικών αρχών. Η ασφάλεια των πολιτών και  η αντιπλημμυρική προστασία ιδιοκτησιών και καλλιεργειών  αποτελούν κύριο μέλημά μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass