ΚΩΣΤΑΣ ΠΛΕΥΡΗΣ:

Συμφωνώ με ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας

Δημοσίευση: 26 Μαϊ 2018 15:48

ΑΘΗΝΑ
Ο Κώστας Πλεύρης έχει προκαλέσει αρκετές φορές αίσθηση και αντιδράσεις με τις απόψεις που έχει διατυπώσει υπέρ των Ναζί, για τους Εβραίους, το Ολοκαύτωμα και τη Χούντα.

Ο κ. Πλεύρης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «εκρηκτικό δελτίο» του καναλιού ΑΡΤ, στο οποίο τοποθετήθηκε για την αναρχική συλλογικότητα Ρουβίκωνας, προκαλώντας αμηχανία στους καλεσμένους και τους δημοσιογράφους. Και αυτό γιατί ανέφερε ότι «εγώ συμφωνώ με τον Ρουβίκωνα»! Και συγκεκριμένα είπε: «Εγώ συμφωνώ με ό,τι κάνει ο Ρουβίκωνας, διότι όταν πάει και χτυπάει εμπόρους ναρκωτικών, εγώ δεν μπορώ να διαφωνήσω». Όταν η δημοσιογράφος αναρωτήθηκε αν έχει δει να χτυπούν εμπόρους ναρκωτικών, εκείνος απάντησε: «Βεβαίως, ναι στα Εξάρχεια και τους απαγορεύουν να πηγαίνουν εκεί και οι αντιεξουσιαστές». Ωστόσο ανέφερε και σε ποια σημεία διαφωνεί με τον Ρουβίκωνα: «Ο Ρουβίκωνας είναι ένα ιταλικό, ένα ρωμαϊκό όνομα, ο ποταμός δεν έχει σχέση με μας, ας λεγόταν Ηρακλής που έχει και ρόπαλο. Το άλλο με το οποίο διαφωνώ είναι η παρέμβαση στη Βουλή. Πήγανε στη Βουλή, μπήκανε στο προαύλιο. Ποιο προαύλιο, μπες μέσα, μέσα μπες».
Για την επίθεση στο ΣτΕ ανέφερε: «Εύγε τους, αφού τα βρίσκουν και τα κάνουν εύγε. Επί χούντας έβγαζε ομόφωνες αποφάσεις ότι είναι νόμιμο το καθεστώς και πως στην κατοχή ο Παπανδρέου κατηγόρησε το ΣτΕ ότι είχε πάει με τους Γερμανούς». Για τις επιθέσεις στα συμβολαιογραφεία ανέφερε  ότι «προκειμένου να μην πάρουν τα σπίτια φτωχών ανθρώπων πρέπει να γίνει ό,τι είναι δυνατόν».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass