Μαζικές παραιτήσεις στελεχών των ΑΝΕΛ

Ακτιβιστές πέταξαν σανό στα γραφεία του κόμματος στην Αθήνα

Δημοσίευση: 19 Ιουν 2018 18:12

ΑΘΗΝΑ

Τριγμοί στο εσωτερικό των Ανεξάρτητων Ελλήνων μετά την συμφωνία Ελλάδος-ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό με το «Βόρεια Μακεδονία». Μάλιστα, με επιστολή τους 12 στελέχη των ΑΝΕΛ στη Δυτική Μακεδονία παραιτήθηκαν και κατηγορούν τον Πάνο Καμμένο για λάθος στάση στο Σκοπιανό.

Αναλυτικά όπως αναφέρει το «florinanews»:

Η επιστολή Παραίτησης αναφέρει:

Κατόπιν των νέων δεδομένων που προέκυψαν με την υπογραφή της συμφωνίας μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών της Ελλάδας και του κράτους των Σκοπίων, μιας συμφωνίας που σχεδόν σε όλα της τα σημεία παραβιάζει κάθε κόκκινη γραμμή που είχαμε θέσει ως  Ανεξάρτητοι Έλληνες για το συγκεκριμένο ζήτημα, στην βάση της προγραμματικής σύμπραξης για σχηματισμό κυβέρνησης Εθνικού Σκοπού με τον ΣΥΡΙΖΑ, θεωρούμε ότι η μόνη πράξη τήρησης της αξιοπρέπειας μας είναι η υποβολή των παραιτήσεων μας προς τα αρμόδια όργανα του Κινήματος.

Ο Πάνος Καμμένος, με τον οποίο ξεκινήσαμε ένα ταξίδι ψυχής με αποκλειστικό σκοπό την απελευθέρωση της Ελλάδας από τις αλυσίδες των μνημονίων, είναι ένας έντιμος και καθαρός πολιτικός ο οποίος όμως έκανε απολύτως λάθος εκτίμηση στο ζήτημα της διαπραγμάτευσης και τελικώς της συμφωνίας με το κράτος των Σκοπίων.

Η αποχώρηση μας από το κίνημα των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέσω της παρούσας παραίτησης, δεν σημαίνει ότι ο αγώνας μας ενάντια στην διαπλοκή και στους εκφραστές της σταματάει εδώ. Θα συνεχιστεί με μεγαλύτερη ένταση μέχρι την τελική νίκη, απέναντι σε αυτούς που έφεραν την Πατρίδα μας όμηρο οικονομικών συμφερόντων και στο χείλος της καταστροφής.                                                                 

Παραμένουμε Ανεξάρτητοι-Παραμένουμε Έλληνες. Υπογράφουν οι: Μάρκος Βύρλιος (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο),Παναγιώτης Πλακεντάς (Συντονιστική Κοζάνης-Εθνικό Συμβούλιο),Γιάννης Γκουντιός (Συντονιστική Κοζάνης-Πολιτευτής),Πέτρος Γώγος (Συντονιστική Φλώρινας-Γραμματεία Οργανωτικού/Δυτ. Μακεδονία), Γιώργος Γκολιάς (Συντονιστική Κοζάνης),Απόστολος Καλαϊτζόπουλος (Συντονιστική Κοζάνης),Σπύρος Σπυρίδης (Συντονιστική Κοζάνης/Υπεύθυνος Τύπου), Καρυοφύλλης Τσαμόγλου (Συντονιστική Κοζάνης),Παύλος Τσότσος (Συντονιστική Κοζάνης), Αναστάσιος Διαμαντής (Συντονιστική Κοζάνης),Αναστασία Πράπα (Συντονιστική Κοζάνης),Βασίλειος Χαρακίδας (Συντονιστική Κοζάνης)»

ΠΕΤΑΞΑΝ ΣΑΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ

Στόχος ακτιβιστών έγιναν τα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων στη λεωφόρο Συγγρού. Συγκεκριμένα, μια ημέρα μετά την υπογραφή της συμφωνίας στις Πρέσπες για το όνομα της ΠΓΔΜ, Αυγή Βουτσινα και Γιάννης Αθανασιαδης επισκέφθηκαν τα γραφεία των ΑΝΕΛ και πέταξαν σανό στην είσοδο.

«Όπως εσείς μας ταΐζετε σανό τόσο καιρό, έτσι και εμείς σας φέραμε λίγο» είπαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας τους για την πολιτική που εφαρμόζει το κόμμα του Πάνου Καμμένου.

Υπενθυμίζεται πως δεν είναι η πρώτη «δράση» που κάνει η κ. Βουτσινά, καθώς το 2016 είχε πετάξει μια κότα μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου, λίγο πριν τη συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΝΔ

Την «πόρτα» στο ενδεχόμενο ένταξης του Δημήτρη Καμμένου στη Νέα Δημοκρατία, μετά τη διαγραφή του από τους ΑΝΕΛ φαίνεται να κλείνει οριστικά η Νέα Δημοκρατία.

«Δεν υπάρχει καμία συζήτηση για μεταγραφή στη ΝΔ του Δημήτρη Καμμένου και της Μανταλένας Παπαδοπούλου» τόνισε χαρακτηριστικά χθες μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο Στέλιος Πέτσας, διευθυντής του Πολιτικού γραφείου του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Αυτοί, είπε, έβαλαν το στυλό στο χέρι του κυρίου Κοτζιά για να υπογράψει τη συμφωνία με τα Σκόπια.»

«Ο Δημήτρης Καμένος μπορεί να ψήφισε την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ, αλλά αποφάσισε να το πράξει κατά συνείδηση» είπε ο κ. Πέτσας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass