Παρέμβαση εισαγγελέα για τις φόλες σε αδέσποτα

Δημοσίευση: 24 Ιουν 2018 16:25

ΛΑΜΙΑ
Κατεπείγουσα παραγγελία για διερεύνηση του θέματος έδωσε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Λαμίας Χάρης Λακαφώσης, μετά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας, για φόλιασμα σκυλιών σε όμορο Δήμο της Λαμίας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δυο αδέσποτα σκυλιά βρέθηκαν νεκρά από φόλες. Όπως υποστηρίζει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Φθιώτιδας υπήρξε τηλεφώνημα πολιτών που ισχυρίστηκαν ότι είχαν δει τον δράστη. Την καταγγελία κάνει πιο σοβαρή η ιδιότητα του δολοφόνου των απροστάτευτων τετράποδων, αφού σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport ο φερόμενος ως δράστης είναι Αυτοδιοικητικός. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι άνθρωποι του Φιλοζωικού έσπευσαν στην περιοχή για να υποστηρίξουν τους ισχυριζόμενους ως μάρτυρες προκειμένου να προβούν στα νόμιμα και να καταγγείλουν τον δράστη στην αστυνομία, ωστόσο είχαν τα τηλέφωνα κλειστά, ενώ βρήκαν ακόμη και τις πόρτες τους ερμητικά κλειστές. Ωστόσο ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών μόλις ενημερώθηκε για το θέμα ενήργησε άμεσα και διέταξε κατεπείγουσα προκαταρκτική έρευνα δίνοντας σαφείς εντολές στην αστυνομία, ώστε να εντοπιστεί ο δράστης .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass