Πάει Σύρο, συγκαλεί Πολιτικό Συμβούλιο

Ο πρωθυπουργός ενόψει της προετοιμασίας της ΔΕΘ

Δημοσίευση: 24 Αυγ 2018 16:34

ΑΘΗΝΑ
Στο νησί της Σύρου μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο Αλέξης Τσίπρας συνοδευόμενος από βουλευτές ΣΥΡΙΖΑ του νομού Κυκλάδων και στενούς του συνεργάτες.

Ο πρωθυπουργός στις 10:00, θα έχει συνάντηση με τον Δήμαρχο Σύρου - Ερμούπολης, Γιώργο Μαραγκό, στο Δημαρχείο Ερμούπολης.  Στη συνέχεια, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί το Νεώριο, όπου και θα απευθύνει ομιλία στους εργαζόμενους. Στόχος του Μαξίμου να δείξει ότι μετά την έξοδο η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα.  Οπως σημειώνουν κυβερνητικά στελέχη μετά από μεγάλες προσπάθειες, διασφαλίστηκε η λειτουργία των ναυπηγείων Νεωρίου Σύρου και επετεύχθη συμφωνία με τη νέα ιδιοκτησία.ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Εν τω μεταξύ σύσκεψη με τους κορυφαίους του κόμματος και κυβέρνησης καλεί ο Αλέξης Τσίπρας προκειμένου να σχεδιάσουν την τακτική κυβέρνησης και κόμματος στο νέο μεταμνημονιακό πεδίο για το επόμενο διάστημα. Στο επίκεντρο του Πολιτικού Συμβουλίου που αναμένεται να συνεδριάσει σήμερα υπό την προεδρία του πρωθυπουργού αναμένεται τα κορυφαία στελέχη που συμμετέχουν στο όργανο να τοποθετηθούν για το τι πρέπει να γίνει από εδώ και πέρα. Σημαντικό ορόσημο αποτελεί σε κάθε περίπτωση η ΔΕΘ αφού επί της ουσίας η παρουσία Τσίπρα στη Διεθνή   Έκθεση ισοδυναμεί με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου. Με δεδομένο πάντως ότι –σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες- τα επόμενα εικοσιτετράωρα ο πρωθυπουργός θα προχωρήσει σε ανασχηματισμό, η συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου αναμένεται να αποτελέσει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία ώστε να βολιδοσκοπήσει και να καταγράψει διαθέσεις σχετικά με τις αλλαγές που μελετά. Ειδικά για το κόμμα  το οποίο –όπως όλα δείχνουν- αναμένεται να περάσει σε νέα φάση καθώς ο προγραμματισμός προβλέπει την εκλογή νέου γραμματέα που θα το οδηγήσει συντεταγμένα στην σκληρή εκλογική μάχη που καλείται να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ απέναντι  στη ΝΔ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass