Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ:

Χάρισε όπλο στον Κουβέλη

Δημοσίευση: 30 Αυγ 2018 16:08

ΑΘΗΝΑ
Οι σχέσεις Πάνου Καμμένου και Φώτη Κουβέλη ποτέ δεν ήταν θερμές. Απλά συνυπήρχαν στο Υπουργείο Εθνικής Αμυνας.

Οι πληροφορίες λένε οτι και οι δύο ένιωσαν ανακούφιση που πλέον δεν θα χρειάζεται να συνεργάζονται. Η απόφαση πάντως του Πάνου Καμμένου να κάνει δώρο στον απερχόμενο Φώτη Κουβέλη- που ανέλαβε το Υπουργείο Ναυτιλίας- ενα καλάσνικωφ ...μόνο σαν χιούμορ μπορεί να εκληφθεί, με δεδομένη την προσωπικότητα του Φώτη Κουβέλη που μάλλον δεν διακρίνεται για πολεμοχαρή ήθη.
Ούτε για κάποια αγάπη για τα όπλα και τον μιλιταρισμό, που είναι το «φόρτε» του Πάνου Καμμένου. Φαίνεται άλλωστε και από την αμήχανη έκφραση του Φώτη Κουβέλη καθώς παραλαμβάνει το δώρο.
Οι χρήστες των social media παρατήρησαν και σχολίασαν εξάλλου και την ευχή που έδωσε ο Πάνος Καμμένος στον πρώην αναπληρωτή του. Ενώ ο Φ.Κουβέλης ορκίστηκε με πολιτικό όρκο, ο Πάνος Καμμένος φρόντισε να του ευχηθεί καλή επιτυχία στο νέο του θαλασσινό πόστο, το Yπουργείο Ναυτιλίας, με την επίκληση του Αγίου Νικολάου.
«Με την βοήθεια του Αγίου Νικολάου, σας εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο σας»...
Υ.Γ. Για την ακρίβεια, το όπλο είναι ένα ΜΡ 40, ένα όπλο ιστορικό κειμήλιο, λάφυρο απο τους γερμανούς στρατιώτες, απο την εποχή του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.