Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ:

Βίαζαν και βιντεοσκοπούσαν 23χρονη τουρίστρια

Δημοσίευση: 31 Αυγ 2018 16:15

ΑΘΗΝΑ
Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση βιασμού που κατήγγειλε στις Αρχές του Ρεθύμνου μία 23χρονη από τη Φινλανδία, η οποία βρίσκεται στο νησί για της καλοκαιρινές της διακοπές.

Το πρωί της Κυριακής το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρεθύμνου ενημερώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, ότι στο νοσοκομείο της πόλης διαμένει μια νεαρή τουρίστρια, η οποία κατήγγειλε πως έπεσε θύμα βιασμού στο εμπορικό λιμάνι από δύο αλλοδαπούς.
Οι έρευνες ξεκίνησαν απευθείας για τον εντοπισμό των δύο αντρών. Σύμφωνα με το ekriti.gr, οι Λιμενικές Αρχές της πόλης κατάφεραν πολύ γρήγορα να φτάσουν στα ίχνη του ενός εκ των δύο. Το υλικό από κάμερες ασφαλείας, αλλά και η αξιοποίηση όλων των πληροφοριών έφεραν τις Αρχές στον εντοπισμό ενός 20χρονου Αλβανού. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος που συνελήφθη πρώτος, φέρεται να τραβούσε σε βίντεο με το κινητό του τις εφιαλτικές στιγμές που ζούσε η 23χρονη. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο αλλοδαποί ισχυρίζονται πως όλα έγιναν με τη συναίνεσή της.

Η διπλή σύλληψη
Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 23χρονη τουρίστρια, οι δύο άνδρες αμέσως μετά την πράξη τους έσπευσαν να εξαφανιστούν. Για καλή τύχη των Αρχών όμως ο "κάμεραμαν" της υπόθεσης επικοινώνησε στα social media με τη νεαρή κοπέλα με την οποία και έκλεισε ραντεβού. Έτσι οι Λιμενικές Αρχές στήθηκαν λίγα μέτρα παρακάτω και στη συνέχεια του πέρασαν χειροπέδες. Επιπλέον, οδηγήθηκαν και στο δεύτερο δράστη...
Αφού συνελήφθησαν και οι δύο, οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ρεθύμνης όπου παρέμειναν έως το πρωί της Πέμπτης. Στη συνέχεια οδηγήθηκαν ενώπιον των Ανακριτικών Αρχών, απολογήθηκαν και... αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.