ΔΗΜΑΡ: «Ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού»

Δημοσίευση: 01 Σεπ 2018 15:34

ΑΘΗΝΑ
Για «ρεσιτάλ πολιτικού αμοραλισμού» από τον Πρωθυπουργό κατά την πρώτη συνεδρίαση του νέου Υπουργικού Συμβουλίου κάνει λόγο ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

Όπως υποστηρίζει, ο κ. Τσίπρας «είπε ότι με τον κύκλο των μνημονίων έχει κλείσει ο κύκλος της επιτροπείας και της δημοσιονομικής προσαρμογής, ενώ έχει δεσμεύσει τη χώρα με την υπογραφή του σε σκληρή επιτροπεία και δυσβάσταχτα μέτρα για τα επόμενα χρόνια. Τα είδε όλα καλώς καμωμένα στην αγορά εργασίας, ενώ επικρατεί καθεστώς απόλυτης εργασιακής ανασφάλειας. Μίλησε για την οικοδόμηση ενός νέου κοινωνικού κράτους, την ώρα που η κυβέρνησή του αφήνει 35.000 παιδιά εκτός παιδικών σταθμών».
Κατά τον κ. Θεοχαρόπουλο, ο Πρωθυπουργός «ξεπέρασε και τον εαυτό του, όταν χαρακτήρισε κεντροδεξιούς τον εθνικολαϊκιστή Καμμένο και τους ΑΝΕΛ και έψαξε να βρει τι ενώνει υπουργούς "αριστερούς, οικολόγους, κεντροαριστερούς, κεντροδεξιούς", όπως είπε χαρακτηριστικά, σ' αυτή την κυβέρνηση. Ας μην κουράζεται ο κ. Τσίπρας να απολογείται για τη σύνθεση της κυβέρνησής του. Είναι φανερό ότι τους ενώνει η καρέκλα της εξουσίας, χωρίς καμία προγραμματική και ιδεολογική συνοχή».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass