Με τις άδειες διασφαλίζονται 2.000 θέσεις εργασίας στην TV

ΚΡΕΤΣΟΣ: «ΙΣΤΟΡΙΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΕΡΑ»

Δημοσίευση: 07 Σεπ 2018 16:01

ΑΘΗΝΑ
Ιστορική χαρακτήρισε την χθεσινή (σ.σ. προχθεσινή) ημέρα ο υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Λευτέρης Κρέτσος, μιλώντας στην ΕΡΤ αναφορικά με την ανακοίνωση της λίστας των τελικών δικαιούχων τηλεοπτικών αδειών, σταθμών εθνικής εμβέλειας από το ΕΣΡ.

Με την ανακοίνωση αυτή είπε ο κ. Κρέτσος έλαβε τέλος μία 30χρονη περίοδος ανομίας στο τηλεοπτικό τοπίο της χώρας. Είπε ακόμα ότι επιβεβαιώθηκε πλήρως η κυβέρνηση σε ό,τι αφορά τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών, επισημαίνοντας ότι εάν η διαδικασία αδειοδότησης είχε ολοκληρωθεί το 2016 τώρα ενδεχομένως να προχωρούσε η αδειοδότηση και άλλων τηλεοπτικών σταθμών, καθώς τότε είχε προκηρύξει για τη χορήγηση αδειών σε μία από τις 7 κατηγορίες που προβλέπει ο νόμος.
Ο κ. Κρέτσος εξέφρασε και την ικανοποίησή του σε ό,τι αφορά στις θέσεις εργασίας στον χώρο της τηλεόρασης, λέγοντας ότι με την αδειοδότηση διασφαλίζονται 2.000 θέσεις εργασίας που σε αυτές μπορούν να προστεθούν και οι θέσεις των εργαζομένων της ΕΡΤ, διαμορφώνοντας μια άλλη εικόνα από αυτή της συρρίκνωσης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass