Στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία ο Πατριωτικός Σύνδεσμος

Δημοσίευση: 11 Σεπ 2018 16:30

Δυναμικό «παρών» έδωσαν το απόγευμα του Σαββάτου στο συλλαλητήριο που διοργάνωσαν οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και οι Επιτροπές Αγώνα για τη Μακεδονία, εναντίον της κυβερνήσεως, μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν».

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου «χριστιανικά πατριωτικά σωματεία και μεμονωμένοι πατριώτες – εθνικιστές συγκεντρώθηκαν στην παραλία και περικύκλωσαν τους δρόμους γύρω από την Έκθεση και το Βελλίδειο, ενώ υπήρξε παντελώς απρόκλητη εκτεταμένη χρήση χημικών από την αστυνομία. Οι μάσκες έπεσαν. Ο άλλοτε Μακεδονομάχος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης, αντί να είναι με τον λαό του Θεού, με το πλήρωμα της Εκκλησίας, που βρισκόταν έξω από το Βελλίδειο και στις οδούς και τις πλατείες, προτίμησε να τελέσει ο ίδιος τον αγιασμό της ΔΕΘ. Το όνομα Μακεδονία είναι η ψυχή μας και μας ανήκει. Οι Έλληνες είμαστε οι γνήσιοι και αποκλειστικοί κληρονόμοι κάθε τινός μακεδονικού. Και οι Έλληνες, σε αντίθεση με τους εν Πρέσπαις κυβερνητικούς δεν υπογράψαμε την παράδοση του ονόματος και της ταυτότητός μας. Η προδοσία δεν θα περάσει».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass