Η ΝΔ υποδέχεται όσους συμφωνούν με το πρόγραμμα Μητσοτάκη

ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ ΣΥΜΠΟΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ

Δημοσίευση: 18 Σεπ 2018 18:35

ΑΘΗΝΑ
Προσκλητήριο συμπόρευσης με την ΝΔ απηύθυνε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού και επικοινωνίας του κόμματος, Τάκης Θεοδωρικάκος. Παράλληλα, απέκλεισε το ενδεχόμενο προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι.


"Οποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα θα απευθυνθεί κάλεσμα σε όλες τις μεταρρυθμιστικές δυνάμεις που θα βρίσκονται στη Βουλή. Δεν τίθεται θέμα προεκλογικής συνεργασίας με το Ποτάμι» είπε στο ραδιόφωνο News 247 και πρόσθεσε: « Οσοι συμφωνούν με το πρόγραμμα και την πολιτική του Κ Μητσοτάκη, η ΝΔ είναι ανοιχτό κόμμα για να τους υποδεχτεί. Αυτό ισχύει και για ανεξάρτητους βουλευτές. Με το Ποτάμι και τα στελέχη του έχουμε σε πολλά θέματα συγκλίνουσες απόψεις. Το απώτατο όριο για τις εκλογές είναι η 26η Μαΐου, γιατί, διαφορετικά, ο ΣΥΡΙΖΑ θα υποστεί συντριβή. Ολοι λοιπόν πρέπει να πάρουν τις αποφάσεις τους πολύ σύντομα».
ΓΙΑ ΚΑΜΜΕΝΟ
Απαντώντας στον πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο, ο Τ. Θεοδωρικάκος τόνισε: «Ακροδεξιά δεν υπάρχει στη ΝΔ, λαϊκίστικη και δημαγωγική ακροδεξιά είναι το κόμμα του κ. Καμμένου. Είναι μικρός ο τόπος και γνωριζόμαστε».
Σχετικά με τη συνταγματική αναθεώρηση ανέφερε ότι "περιμένουμε την αντίδραση της κυβέρνησης για τις θέσεις που εξέφρασε ο Κυρ. Μητσοτάκης και αναλόγως θα κινηθούμε".ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ
Τέλος, για το θέμα των συντάξεων, ο κ. Θεοδωρικάκος είπε ότι "ο κ. Τσίπρας έχει ήδη κόψει το ΕΚΑΣ και τις συντάξεις, τώρα πουλάει το έργο της μη περικοπής των συντάξεων, την οποία ο ίδιος έχει ψηφίσει. Φαντάζομαι ότι ο κ. Τσακαλώτος θα του πει ότι δεν μπορεί να κινηθεί μονομερώς».ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
Eπίθεση στον συντονιστή Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ Τάκη Θεοδωρικάκο εξαπολύει το Ποτάμι.
Σε ανακοίνωσή του σημειώνει το Ποτάμι:
«Ο συντονιστής Στρατηγικού Σχεδιασμού της ΝΔ, κ. Θεοδωρικάκος, προχώρησε για άλλη μια φορά σε δημόσιο κάλεσμα για ένταξη στην ΝΔ βουλευτών και στελεχών του Ποταμιού. Έχει άραγε συνείδηση ότι αυτό αποτελεί ανοιχτή πρόσκληση σε αποστασία;
Οι αντιδράσεις ειδικά στις τοπικές κοινωνίες στις προσχωρήσεις των Φωτήλα και Μάρκου, μετά από ανάλογες προσκλήσεις, δεν έχουν διδάξει τίποτε στον κ. Θεοδωρικάκο; Ή θεωρεί ότι το νέο ύφος που επαγγέλλεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμπεριέχει και τις γνωστές παλαιοκομματικές πρακτικές;».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass