Νέα επίθεση ΑΝΕΛ στον Κοτζιά

ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ

Δημοσίευση: 22 Σεπ 2018 16:24

ΑΘΗΝΑ
Μπορεί οι κ. Τσίπρας και Καμμένος να συναντήθηκαν για να πέσουν οι τόνοι στην δημόσια αντιπαράθεση για το σκοπιανό, ωστόσο οι ΑΝΕΛ έχουν βάλει στο στόχαστρό τους για τα καλά τον Ν. Κοτζιά.

Ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης επανήλθε, ένα 24ωρο μετά τις δηλώσεις του κατά του υπουργού Εξωτερικών δηλώνοντας με έμφαση:
«Υπονομεύεται η συμμετοχή μας στην κυβέρνηση από αστοχίες, απερισκεψίες και ενδεχόμενη εξυπηρέτηση αλλότριων στόχων από τον Νίκο Κοτζιά».
Σε ραδιοφωνική συνέντευξή του στον XFM 94,3, ο κ. Τοσουνίδης «καυτηρίασε» τις δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών κ. Κοτζιά περί υπερψήφισης της συμφωνίας των Πρεσπών από άλλα κόμματα και ανεξάρτητους βουλευτές.
«Σε μια στιγμή που η Ελλάδα βρίσκεται σε ανοικτό δρόμο, το να υπονομεύεις και να προδικάζεις αποτελέσματα, αλλά και να μπαίνεις στην επικίνδυνη διαδικασία να ονοματίζεις κόμματα και βουλευτές που δεν έχουν δηλώσει στήριξη στη συμφωνία, ξεπερνάει τα όρια» είπε και πρόσθεσε με έμφαση: «Ο κ. Κοτζιάς επί 3,5 χρόνια πατάει στις πλάτες των ΑΝΕΛ για να κάθεται στην καρέκλα του».
Μάλιστα, έσπευσε να προσθέσει: «Αναζητώ να δω αν ο κ. Κοτζιάς, εξυπηρετεί αλλότριους στόχους. Με πολλή προσοχή παρακολουθούμε τις κινήσεις του και αναζητούμε τα κίνητρά του».
Καταλήγοντας επανέλαβε πως «όταν φτάσει η συμφωνία των Πρεσπών στη Βουλή, θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας στην κυβέρνηση. Θα δώσουμε την ευκαιρία στους Έλληνες να αποφασίσουν, είτε μέσω εκλογών είτε και μέσω δημοψηφίσματος».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass