Η αντιπολίτευση καταδικάζει τις διώξεις δημοσιογράφων από Καμμένο

ΝΔ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ, ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΣΜΟΥ

Δημοσίευση: 23 Σεπ 2018 15:36

ΑΘΗΝΑ
Τις μηνύσεις του Πάνου Καμμένου εις βάρος της εφημερίδας «Φιλελεύθερος» καταδικάζει σύσσωμη η αντιπολίτευση, κάνοντας λόγο για «αυταρχισμό» και «καθεστωτισμό».

«Η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ συνεχίζεται. Ο κ. Καμμένος για μια ακόμη φόρα απαντά στην κριτική, με διώξεις και αυτόφωρα εναντίον των δημοσιογράφων της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», αυτή τη φορά» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής Πάυλος Χρηστίδης. «Θέλουν να τα ελέγχουν όλα και να τα υποτάσσουν στη γραμμή τους. Η απόπειρα ποινικοποίησης της πολιτικής ζωής του τόπου πρέπει να σταματήσει, γιατί εξυπηρετεί μόνο τα άκρα και ναρκοθετεί το μέλλον της χώρας» καταλήγει.

ΝΔ: ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑΣ
 «Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προέβη σήμερα σε μια ακόμη επίδειξη αλαζονείας, αυταρχισμού και καθεστωτισμού. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε τη σύλληψη επτά δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου», επειδή αποτόλμησαν να ρωτήσουν πώς κατασπαταλήθηκε ο πακτωλός των κοινοτικών χρημάτων που δόθηκαν στην Ελλαδα για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού», σημειώνει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.
«Οι τραμπουκισμοί του κ. Καμμένου δεν φοβίζουν κανέναν. Θέλει δεν θέλει θα δώσει εξηγήσεις για την εθνική ντροπή που ονομάζεται Μόρια, όπως και οι τάχα αριστεροί ευαίσθητοι συνυπουργοί του που εξευτελίζουν καθημερινά την αθρώπινη ύπαρξη και εκθέτουν την Ελλαδα σε όλο τον κόσμο» προσθέτει.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ
«H εικόνα των δημοσιογράφων του «Φιλελεύθερου» στα αστυνομικά τμήματα και η είσοδος αστυνομικών στα γραφεία της εφημερίδας για δημοσίευμά της, ύστερα από μήνυση υπουργού, ο οποίος μάλιστα κρυπτόμενος πίσω από την ασυλία λοιδορεί τους πάντες, θυμίζει άλλες εποχές και άλλα καθεστώτα» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου του Ποταμιού Δημήτρης Τσιόδρας. «Πρόκειται για ένα ακόμη δείγμα ολοκληρωτικής αντίληψης» επισημαίνει ο κ. Τσιόδρας και προσθέτει: «Είναι προφανές ότι στόχος είναι η ελευθερία του Τύπου και ο εκφοβισμός των δημοσιογράφων. Πρέπει κάποια στιγμή η απαράδεκτη αυτόφωρη διαδικασία για δημοσιεύματα στον Τύπο να καταργηθεί».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass