Μεγάλη φωτιά στις φοιτητικές εστίες Ηρακλείου

* Τέθηκε γρήγορα υπό έλεγχο, καλά στην υγεία τους οι φοιτητές

Δημοσίευση: 24 Σεπ 2018 18:06

  ΗΡΑΚΛΕΙΟ

«Όλοι οι φοιτητές που διαμένουν στις φοιτητικές εστίες του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ηράκλειο, είναι καλά στην υγεία τους και έχουν επικοινωνήσει με τις αρχές», δήλωσε ο αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηρακλείου Ευριπίδης Κουκιαδάκης μετά από την ενημέρωση που είχε επισήμως, όπως επισήμανε, από τον Αστυνομικό Διευθυντή Κρήτης Κωνσταντίνο Λαγουδάκη.

Οι φοιτητές έχουν επικοινωνήσει και με τους οικείους τους αλλά και με άλλους φοιτητές και ως εκ τούτου όλα δείχνουν ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είπε ο κ. Κουκιαδάκης, επιβεβαιώνοντας παράλληλα την πληροφορία ότι πυροσβέστες σπάζοντας τα παράθυρα των εστιών ερευνούσαν τα δωμάτια για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων προσώπων.

Η φωτιά που ξέσπασε νωρίς το πρωί είναι υπό πλήρη έλεγχο.

Η πυρκαγιά κινητοποίησε άμεσα τόσο την πυροσβεστική υπηρεσία αλλά και το σύνολο των πανεπιστημιακών αρχών, την αυτοδιοίκηση, κυβέρνηση και κόμματα. Αυτό επισημάνθηκε κατά τη σύσκεψη του συντονιστικού οργάνου της πολιτικής προστασίας όπως επίσης και η ταχύτητα που έδρασαν οι αρμόδιες υπηρεσίες αλλά και ο συντονισμός.

Να σημειωθεί ότι οι πυροσβεστικές δυνάμεις παραμένουν στην περιοχή με πυροσβέστες να ελέγχουν όλους τους χώρους δεδομένου όπως ανέφεραν τόσο ο πρύτανης Αχιλλέας Ζώρας αλλά και οι Ευριπίδης Κουκιαδάκης μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτη Βαρδάκη, «ο χώρος του Πανεπιστημίου πολλές φορές χρησιμοποιείται και από άτομα άστεγα. Δεν υπάρχει κάποια πληροφορία για θύμα, αλλά έχουμε την υποχρέωση να ελέγξουμε όλους τους χώρους ώστε να είμαστε πλήρως ασφαλείς ότι όλα πήγαν καλά, χωρίς ούτε έναν τραυματισμό ή κάποιο θύμα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΣΕΞ ΣΤΗ ΓΑΥΔΟ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ 1-3-24
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass