ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ 5ο ΟΡΟΦΟ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

Αυτοκτόνησε ο αντιπρόεδρος των δικηγόρων Πειραιά

* Στο Ηράκλειο 70χρονος έκοψε την καρωτίδα του

Δημοσίευση: 01 Μαϊ 2013 2:51 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 15:59
ΑΘΗΝΑ
Σοκ στον δικηγορικό κόσμο από την είδηση της αυτοκτονίας του αντιπροέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά και αιρετού με το ΠΑΣΟΚ στην τοπική αυτοδιοίκηση, Κωνσταντίνου Ρεσβάνη, ο οποίος έπεσε από τον πέμπτο όροφο του γραφείου του στην οδό Παλαιολόγου. Δεν είναι γνωστό αν έχει αφήσει κάποιο σημείωμα.
 Ο άτυχος δικηγόρος, διαπιστώθηκε ότι είναι κλινικά νεκρός ενώ αποκλείστηκε μέχρι στιγμής το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αυτόχειρας είχε αποπειραθεί να αυτοκτονήσει και παλαιότερα.
Ο Κώστας Ρεσβάνης γεννήθηκε το 1958, ήταν δικηγόρος του Αρείου Πάγου και του Συμβουλίου της Επικρατείας, και μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.
Το 2006 εκλέχθηκε δημοτικός σύμβουλος στο συνδυασμό του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά, Παναγιώτη Φασούλα, και ήταν πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου.
Το 2008 εκλέγεται αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, ενώ το 2009 πολιτεύτηκε με το ΠΑΣΟΚ στην εκλογική περιφέρεια Α' Πειραιώς και Νήσων, αλλά δεν κατάφερε να εκλεγεί.
Την Τετάρτη στις 13:00, το μεσημέρι στο νεκροταφείο της Αναστάσεως θα γίνει η κηδεία του Κώστα Ρεσβάνη.
«Συγκλονισμένος ο δικηγορικός κόσμος του Πειραιά πληροφορήθηκε τον απρόσμενο θάνατο του φίλου - συναδέλφου Κώστα Ρεσβάνη, που επί σειρά ετών κοσμούσε το δικηγορικό Σώμα με την παρουσία του στους χώρους απονομής της Δικαιοσύνης, την ιδιότητα του ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, καθώς και την ενεργή συμμετοχή του στα κοινά της πόλης του Πειραιά, της πόλης που τόσο αγαπούσε», αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, στην οποία εκφράζονται τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Τη Μεγάλη Δευτέρα, τέλος στη ζωή του έδωσε 32χρονος δικηγόρος από τη Θεσσαλονίκη. Όπως έγινε γνωστό έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο οικοδομής όπου στεγαζόταν το γραφείο του, στην οδό Ερμού. Ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο διαπίστωσε ότι επρόκειτο για αυτοκτονία.
ΚΑΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ
Δεν έχουν τελειωμό οι τραγωδίες με τις αυτοκτονίες στο Ηράκλειο, καθώς, το μεσημέρι της Τρίτης ένας ακόμη άνθρωπος αποφάσισε να βάλει τέλος στη ζωή του κόβοντας το λαιμό του.
Ο 70χρονος, σύμφωνα με το cretalive, αυτοτραυματίστηκε κόβοντας την καρωτίδα του στην περιοχή του Μασταμπά, ενώ άγνωστοι παραμένουν οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη. Τον ηλικιωμένο βρήκαν μέλη της οικογένειάς του που ειδοποίησαν άμεσα το ΕΚΑΒ. Ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο, αλλά οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass