ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ «ΒΙΑΖΑΝ» ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ

Οικογενειακά όργια διαρκείας στην Πάτρα

Δημοσίευση: 03 Μαϊ 2013 3:05 | Τελευταία ενημέρωση: 23 Σεπ 2015 16:00
ΑΘΗΝΑ
Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινωνία της Πάτρας η σύλληψη δύο γονέων, οι οποίοι κατηγορούνται για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας των τριών ανήλικων παιδιών τους, δύο κοριτσιών και ενός αγοριού.
Ο πατέρας, 40 ετών και η μητέρα, 41 ετών, κρατούνται στην αστυνομία και ανακρίνονται, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έρευνα της Ασφάλειας Πατρών, προκειμένου να διαπιστωθεί αν έχουν διαπραχθεί και άλλα αδικήματα σε βάρος των παιδιών.
Σύμφωνα με πληροφορίες του PatrasTimes, ο άνδρας φέρεται εδώ και αρκετό καιρό ότι κακοποιούσε σεξουαλικά τον γιο και τις δύο κόρες του, ενώ, όπως καταγγέλλεται, έβαζε ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τον γιο του να βιάζει τη μητέρα του μπροστά του ώστε να τον βλέπει.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η μητέρα των παιδιών, στο πλαίσιο της κατάθεσης της στους αστυνομικούς, φέρεται να είπε: "Ήθελα να κάνω άνδρα το γιο μου".
Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να αποκαλύπτεται όταν το ένα από τα δύο κορίτσια μίλησε σε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο στη συνέχεια ενημέρωσε την Εισαγγελέα ανηλίκων και κατόπιν ενημερώθηκε και η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας.
Η μεγάλη κόρη της οικογένειας περιέγραψε στους αστυνομικούς τα όσα φρικιαστικά υποχρέωναν τα παιδιά να κάνουν οι γονείς τους.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εξετάζουν με πολύ μεγάλη προσοχή τα στοιχεία που συλλέγουν για την υπόθεση.
Επίσης, η αστυνομία έχει ενημερώσει την εισαγγελία, ενώ αναμένεται το επίσημο πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, στην οποία θα υποβληθούν τα τρία παιδιά.
Οι αστυνομικοί εκτιμούν, ότι το πόρισμα του ιατροδικαστή θα έχει βαρύνουσα σημασία στην εξέλιξη της υπόθεσης.
Ήδη παρέμβαση του Εισαγγελέα Ανηλίκων, ενώ η καταγγελία εκτός από τον πατέρα αφορά και τη μητέρα η οποία εμφανίζεται τόσο ως θύμα στην υπόθεση όσο και ως θύτης.
Η "δράση" των συγκεκριμένων γονιών στην οικογένεια φαίνεται πως αγγίζει σχεδόν τα οκτώ χρόνια.
Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., μιλώντας στους patrastimes, ανέφερε: "Τριανταένα χρόνια στην υπηρεσία τέτοιο περιστατικό δεν έχω ξανασυναντήσει. Μάνα και πατέρας να εξαναγκάζουν σε όργια τα παιδιά τους, τα οποία είναι απερίγραπτα. Δεν μπορώ να τα φανταστεί ούτε ο πιο νοσηρός εγκέφαλος".
 
 
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass